0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η συζήτηση έχει νόημα, ουσία ίσως να μην έχει από την άποψη ότι δεν ξέρουμε τίποτα και απλά πιθανολογούμε.Επί της ουσίας τώρα (ελπίζω), ο Μπράτης έχει αναρτήσει στο facebook το εξής: "Την επόμενη βδομάδα θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό για τις μεταθέσεις .Έτσι απάντησε ο υφυπουργός Παιδείας σε ερώτησή μου κατά τη συνάντηση που έγινε σήμερα με εκπροσώπουςΑΔΕΔΥ, ΔΟΕ,ΟΛΜΕ για το θέμα της πειθαρχικής δίωξης της αιρετού και προέδρου του Συλλόγου Μολάων. Δήλωσε,επίσης,πως οι μεταθέσεις θα γίνουν".Ας ελπίζουμε να έχουμε νέα σύντομα.
Ωχ....αυτός δεν ήταν που είχε πει ότι η τράπεζα θεμάτων δεν θα γίνει και την ίδια νομίζω μέρα ο Υπουργός τον αναίρεσε....
Ε, καλά κι εσύ... δεν ξέρουμε σε ποιον υφυπουργό από τους δύο αναφέρεται ο Μπράτης
Και ο μόνιμος, χωρίς το κίνητρο μετάθεσης, θα σκεφτεί να παραιτηθεί για να φύγει από το ακριτικό μέρος. Ήδη είναι αρκετοί αυτοί που έχουν ζητήσει άδεια άνευ αποδοχών. Άρα... δε βγαίνει άκρη.
Και φυσικά να συνδέσουμε με την όλη κατάσταση ακόμη και τα σημερινά δημοσιεύματα πως οι μαθητές των Φούρνων δεν θα μπορέσουν να συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις φέτος λόγω ανυπαρξίας καθηγητών... όχι τίποτε απλά για να αρχίσουμε να τοποθετούμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας πως ο αναπληρωτής, χωρίς το κίνητρο διορισμού, στα ακριτικά μέρη δεν πάει... Άρα?...
Πιστεύω ότι αναφέρεται στον υφυπουργό με την τράπεζα θεμάτων, ο άλλος, έχει άλλες αρμοδιότητες και δεν ακούγεται πολύ (ευτυχώς, θα λέει από μέσα του).
Ωχ....αυτός δεν ήταν που είχε πει ότι η τράπεζα θεμάτων δεν θα γίνει και την ίδια νομίζω μέρα ο Υπουργός τον αναίρεσε.... @Damien...Κοίτα υπάρχει και ένα θέμα...οι μεταθέσεις θα είναι 58 ή θα της πάρει το ποτάμι;