0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους.Τα νέα είναι δραματικά.Εγώ(ΠΕ02) πριν δυο χρόνια πήρα μετάθεση στην πόλη μου ,στο σπίτι μου.Λόγω της αύξησης του ωραρίου δεν πήρα οργανική,έχω 7 χρόνια στην εκπαίδευση ,είμαι στη διάθεση, με ελλιπές ωράριο.Τα συνδικαλιστικά μας όργανα μας ''έδωσαν''κανονικά,ο αριθμός 12 διασφαλίζει όλους τους παλιούς και ''καίει''πάλι εμάς τους νεώτερους και με πολύ κόπο ελθόντες στην εκπαίδευση....Για μένα η λύση είναι μία:ΔΙΚΑΣΤΙΚΈΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.Μην περιμένετε η ΕΛΜΕ να κάνει τίποτε.Αν την ενδιέφερε θα είχε κάνει κάτι.Τα γνωρίζαμε όλα αυτά από το Νοέμβρη.Η ΕΛΜΕ καρτερικά περίμενε το ΦΕΚ.....Ολοι όσοι θιγόμαστε πρέπει να βρούμε τρόπο συντονισμού , να επικοινωνήσουμε με δικηγόρους και να δούμε τι μπορεί να γίνει.Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ είναι η μόν οδός.
Ρε παιδιά επιτρέψτε μου να εκφράσω κάτι εκτός μεταθέσεων αλλά με τρώει το ρημάδι και παίρνω αφορμή περί χειρότερου Υπουργού που είπε ο Damien. Συγκρίνω δύο πολιτικούς άκρως αντίθετους σε προφίλ...τον Άδωνι και τον δικό μας....(έχω τον λόγο μου μιας και όταν ανέλαβε το Υπουργείο ο Αδωνις όλοι έλεγαν πως αποφύγαμε στο Παιδείας τα χειρότερα- επίσης σημειώστε πως δεν συμπαθώ κανένα αλλά αναφέρομαι σε στρατηγικές).1) Ο δικός μας θυσίασε 2000 εργαζόμενους για να σώσει θεωρητικά 160.000 (αλλάζοντας άρδην το εργασιακό τους περιβάλλον των σωσμένων). Αυτούς τους 2000 εργαζόμενους τους έβγαλε σε διαθεσιμότητα για διάστημα μερικών έως 8 μήνες, θα απολύσει κατά τα φαινόμενα έναν σημαντικό αριθμό και κάποιους άλλους από ΠΕ θα τους βαπτίσει ΔΕ....2) Ο άλλος έβγαλε σχεδόν πενταπλάσιους, για ένα μήνα και δεν απέλυσε κανένα που δεν ήθελε...μάλιστα πήρε και 200 από το Παιδείας βαπτίζοντας τους ΔΕ ώστε να μην χαλάσουν τα ήδη υπάρχοντα προισταμενιλίκια στα Νοσοκομεία...Αυτά περί διαπραγμάτευσης και διακοσμητικών προσωπικοτήτων...
Διαπιστωτική πράξη πανελλαδικώς πλεοναζόντων (αριθμητικά)? Θα μας έκανε κάτι τέτοιο?Και μετά η λίστα. Η οποία θα προσβληθεί από 200 πλευρές σίγουρα ως προς τα κριτήριά της
"συνάδελφε" εμείς οι 10.000 απολυμένοι αναπληρωτές προφανώς είμαστε ανύπαρκτοι ΚΑΙ για σένα....
πήρε αναπληρωτες;για την ικαρια μιλαω κι εγω. γιατι στη σαμο με το ζορι κατι λιγες ωρες απο οτι ειδα. πώς να πας με μειωμενο ωραριο στην ικαρια ή στη σαμο ή δεν ξερω που αλλου αν δεν εισαι απο εκει. και τους πηραν ΤΩΡΑ μαρτιος-απριλιος-μαιος!!Παντως αυτο το θεμα των υποχρεωτικων μεταθεσεων, με βαση την εμεπειρια των υποχρεωτικων μεταταξεων σαν ενα τεραστιο και επιλεκτικο ρουσφετι μου κανει.