0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σας έχω ενημερώσει πως ο υφυπουργός παιδείας σε ερώτησή μου, κατά τη συνάντηση που είχαμε προχθές,απάντησε πως κανονικές μεταθέσεις θα γίνουν.Οι υποχρεωτικές μεταθέσεις δεν έχουν σχέση με τις κανονικές μεταθέσεις.Αφορούν μόνο περιοχές που υπάρχουν πλεονάζοντες εκπκοί.Στην πε δεν υπάρχουν πλεονάζοντες σχεδόν σε καμία περιοχή.απο το fb του μπρατη
Σας έχω ενημερώσει πως ο υφυπουργός παιδείας σε ερώτησή μου, κατά τη συνάντηση που είχαμε προχθές,απάντησε πως κανονικές μεταθέσεις θα γίνουν.Οι υποχρεωτικές μεταθέσεις δεν έχουν σχέση με τις κανονικές μεταθέσεις.Αφορούν μόνο περιοχές που υπάρχουν πλεονάζοντες εκπκοί.Στην πε δεν υπάρχουν πλεονάζοντες σχεδόν σε καμία περιοχή.απο το fb του μπρατη[/quote Το καλοκαιρι γιατι γινοταν απο πλεονασματικες σε ελλειματικες περιοχες οι αποσπασεις?]
Να ξαναρωτήσω:Οι υποχρεωτικές μεταθέσεις θα γίνουν με βάση τα δεδομένα που ισχύουν ΣΗΜΕΡΑ;Ή με βάση αυτά που ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ τον Σεπτέμβριο;
Το θεμα ειναι τι θα πει ο υπουργος. Κι ο υφυπουργος ελεγε οτι τραπεζα θεματων θα εφαρμοστει πιλοτικα φετος στα πειραματικα σχολεια και βγηκε ο υπουργος μετα απο λιγο και ειπε οτι θα εφαρμοστει κανονικα
Σκέψου ότι οι ειδικότητες που μετατάχθηκαν καλύπτουν ωράριο και στις δύο βαθμίδες! Το έπιασες τώρα αγαπητή;
giokspy, σε ποιες ομάδες σχολείων αναφέρεσαι; Γνωρίζω ότι από παλιά υπήρχαν ομάδες σχολείων σε κάθε ΠΥΣΔΕ, αλλά δεν περιλάμβαναν μέχρι 5 σχολεία (αλλά, συχνά, πολύ περισσότερα).
Εγώ προσωπικά αντιλαμβάνομαι από το Σεπτέμβριο, γιατί τώρα, λίγο πριν το τέλος της σχολικής χρονιάς, δε νομίζω να υπάρχουν εκπαιδευτικοί που δεν καλύπτουν το 60%του ωραρίου τους, τουλάχιστον. Εξάλλου, και λογικά να το δεις, δεν τους ενδιαφέρουν οι 2μήνες μαθήματος που έμειναν, αλλά η διαχείριση του προσωπικού για την επόμενη χρονιά με στοιχεία που θα πάρουν από το myschool.
Πολύ φοβάμαι ότι ούτε ο υπουργός μπορεί να έχει άποψη. Άλλοι κάνουν το κουμάντο εδώ...
Μπορεί το Υπουργείο να κάνει πρόβλεψη με τέτοια ακρίβεια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;