0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κι όμως υπάρχουν!Σε κάποια ΠΥΣΔΕ με πολλούς στη διάθεση, αντί να δώσουν πλήρες ωράριο στους πρώτους και 0 στους τελευταίους,"έσπασαν" τις ώρες και τις μοίρασαν σε όλους και τώρα όλοι έχουν από λίγες. Αυτό βέβαια έγινε με σκοπό να μη φύγει κόσμος στην περιφέρεια, αλλά να που τώρα είναι πολλοί αυτοί που έχουν ωράριο <60%Λογικά το βλέπω, γι΄αυτό και αναφέρομαι στον Σεπτέμβριο, αλλά δεν ξέρω αν η λογική έχει θέση στο Υπουργείο!!Για πες μου, πώς στο καλό θα ξέρει το Υπουργείο σε 2 μήνες από τώρα, αν κάποιος το Σεπτέμβριο θα έχει 12 ή 13 ώρες;Οι 12 ώρες για κάποιον με ωράριο 21 είναι το 57%, ενώ οι 13 είναι το 61%. Μια ώρα κάνει μεγάλη διαφορά!!!Μπορεί το Υπουργείο να κάνει πρόβλεψη με τέτοια ακρίβεια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Όχι! μάλλον φταίει το ξενύχτι....για βοήθα με λίγο.Αν ας πούμε έχει μεταταχθεί -κακώς- ένας γυμναστής και τώρα κριθεί πλεονάζον, θα πάρει υποχρεωτική μετάθεση, σωστά;Γιατί ντε και καλά στον τόπο συμφερόντων του;Θα βγει στην περιφέρεια (όπου μάλλον θα είναι τίγκα στους γυμναστές) και μετά πανελλαδικά.Όπως όλοι δηλαδή.Δεν βλέπω διαφορά
............................Κοινώς, αν δει ότι την τρέχουσα χρονιά και ο τελευταίος διαθεσίτης συμπληρώνει το ωράριό του, γιατί να μπει σε διαδικασία να δώσει πλεονάσματα για υποχρεωτική μετάθεση; .................................
guestteacher, πιθανότατα να έχεις δίκιο. Κι εγώ μεταξύ των άλλων σκέφτηκα ότι όλο αυτό ψηφίστηκε για να παίρνουμε υποχρεωτική απόσπαση και να λέμε κι ευχαριστώ.
Αχ βρε nissiotisa τσάμπα την έκανα τόση ανάλυση!!!! http://www.pde.gr/index.php?topic=29393.1400μη μου χαλάς τους ορισμούς, pleaseένα πράμα ξεκαθάρισα κι εγώ!! μη μου το βγάζεις σκάρτο!!!
guestteacher, αινιγματικά μιλάς... Ούτε αυτό για τον Μπράτη "έπιασα", ούτε το άλλο για την ειδικότητα που ανέφερες παραπάνω. Παραιτούμαι από κάθε προσπάθεια να καταλάβω, είναι μάταιο.
Έτσι όπως το λες victoryhope δείχνει να έχεις δίκιο.