0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και αν οι υπεράριθμοι που έχουν συμπληρώσει 12ετία δεν επαρκούν; Στην τελική, πιστεύουμε ότι όλοι όσοι τελούν σε διάθεση ΠΥΣΔΕ κάθονται χωρίς ωράριο; (9 χρόνια στη διάθεση -από τη στιγμή που διορίστηκα- δε μου έτυχε να μην έχω ωράριο. Αλλά για να μη μιλάω για μένα, στα ΠΥΣΔΕ της Αθήνας βλέπω στρατιές συναδέλφων σε διάθεση, και τελικά στις ίδιες ειδικότητες προσλαμβάνονται και αναπληρωτές).Συνάδελφε, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Δηλαδή αποδεχθήκαμε το μέτρο -όπως έχουμε καταπιεί κι ένα σωρό άλλα- και φτάσαμε σε σημείο να προτείνουμε και ποιοι θα είναι οι "τυχεροί"; Στην τελική, οι τελευταίοι που μετατέθηκαν σε κάθε περιοχή είναι και αυτοί που έχουν τα πιο πολλά μόρια, άρα έχουν ταλαιπωρηθεί τα περισσότερα χρόνια σε δυσπρόσιτες περιοχές. Αν ο καθένας εκφράζει τη θεωρία του για το ποιος πρέπει να ξεσπιτωθεί υποχρεωτικά, απλά διαιρούμαστε σε ακόμα περισσότερα κομμάτια.
Εφόσον βρίσκεσαι σε διάθεση , συνάδελφε, τότε κακώς πήρες τη μετάθεση καθώς δεν υπήρχε πραγματικό κενό. Άρα θα πρέπει να είσαι από τους πρώτους που θα φύγουν με υποχρεωτική , αν προκύψει θέμα στην περιοχή σου.
Εφόσον βρίσκεσαι σε διάθεση , συνάδελφε, τότε κακώς πήρες τη μετάθεση καθώς δεν υπήρχε πραγματικό κενό. Άρα θα πρέπει να είσαι από τους πρώτους που θα φύγουν με υποχρεωτική , αν προκύψει θέμα στην περιοχή σου.Δεν είναι τα πράγματα ακριβώς έτσι όπως τα λες. Τη χρονιά που ήρθα στον τόπο συμφερόντων μου είχαμε μείνει 6 άτομα στη διάθεση. Την επόμενη χρονιά φέρνουν άλλους 50 οι 10 πρώτοι (λογικό αφότου είχαν περισσότερα μόρια) πήραν κατά εμέ την οργανική που θα έπρεπε να είχα εδώ και 9 χρόνια που βολοδέρνω στη διάθεση. κ.ο.κ Μήπως έχεις εξασφαλίσει τη 12ετία και μιλάς εκ του ασφαλούς (προς το παρόν);
Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι δεν είναι ευθύνη των εκπαιδευτικών να είναι στη διάθεση. Είναι ευθύνη αποκλειστικά της διοίκησης για την κατάσταση που δημιούργησε. Και έρχεται τώρα με τέτοια προεδρικά διατάγματα να φτιάξει την κατάσταση και θα πρέπει οι εκπαιδευτικοί να νιώθουμε και ενοχές και διαπληκτιζόμαστε και μεταξύ μας για το ποιος θα πρέπει να φύγει.
@damienΝομίζω ότι οι δύο πρώτες σειρές της mariacurie δεν είναι δικές της, αλλά μια αποτυχημένη προσπάθεια για παράθεση του μηνύματος του ΜΗΧΜΗΧ
Ακριβώς bitch. Θα μπορούσες μάλιστα να προσφέρεις και διπλασιασμό μορίων σε αυτή την απεχθή κατάσταση ώστε να ανέβει ψηλότερα ο εκπαιδευτικός και να κυκλικά να εναλλάσσονται όσοι αποσπώνται υποχρεωτικά.
Άλλο το θέμα των οργανικών θέσεων και κενών και άλλο το τι γίνεται το Σεπτέμβριο. Το μέτρο έχει ως στόχο την ανακατανομή των εκπαιδευτικων στις περιοχές οργανικά. Όπως γνωρίζεις , στις περισσότερες ειδικότητες υπάρχουν παντού πλεονάσματα και συνεπώς δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Όπου όμως υπάρχει ανισοκατανομή , πιστεύω πως είναι σωστό να εφαρμοστεί.Εφόσον βρίσκεσαι σε διάθεση , συνάδελφε, τότε κακώς πήρες τη μετάθεση καθώς δεν υπήρχε πραγματικό κενό. Άρα θα πρέπει να είσαι από τους πρώτους που θα φύγουν με υποχρεωτική , αν προκύψει θέμα στην περιοχή σου.