0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παντως μεσα στην περιφερεια κινδυνεψαν να μετακινηθουν κι οχι σε αλλη περιφερεια ή και πανελλαδικα κι εκει παλι να μη βρεθει θεση γι αυτους και να κινδυνευουν με απολυση. Ενω κατι τετοιο δεν ισχυει για τους δευτερευοντες κλαδους.
Λογικό το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγεις knkn. Ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη του ότι το εκπαιδευτικό μας σύστημα είναι τόσο ευνομούμενο και καλά οργανωμένο, που λειτουργεί με την ακρίβεια ελβετικού ρολογιού. Πώς είναι δυνατόν ποτέ στην Ελλάδα να πάρει κάποιος απόσπαση σε ΠΥΣΔΕ που δεν έχουν τοποθετηθεί όλοι οι διαθεσίτες; Έγινε ποτέ αυτό για να γίνει τώρα; ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ! Ε ρε κάτι πλάκες.Υ.Γ. Η πικρόχολη ειρωνεία δεν έχει στόχο εσένα, ελπίζω να το αντιλαμβάνεσαι.
Εγώ που πήρα μετάταξη και πήρα προσωρινή τοποθέτηση τώρα και στην προσωρινή τοποθέτηση είμαστε δύο στις θέσεις του συγκεκριμένου σχολείου και η άλλη θα γυρίσει από άδεια λοχείας τώρα .Στις υποχρεωτικές μεταθέσεις τι γίνεται πως θα πάρω οργανική θέση αν έλθουν άλλοι με περισσότερα μόρια από τους δίπλα νομούς. Θα προηγηθούμε εμείς ή πρώτα από τους άλλους Πρέπει να κάνω και εγώ αίτηση υπεραριθμίας την στιγμή που δεν έχω πάρει οργανική θέση.Μέχρι πότε λήγει η υποβολή για υποχρεωτική μετάταξη;