0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άρθρο 6Κριτήρια και μονάδες κατάταξηςολικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών στους πίνακεςυποχρεωτικής μετάθεσης1. Για την κατάταξη των ολικά υπεράριθμων εκπαι−δευτικών στους πίνακες υποχρεωτικών μεταθέσεωνεφαρμόζονται τα κριτήρια και η αποτίμηση τους πουπροβλέπονται στις περιπτώσεις α), γ) και δ) της πα−ραγράφου 1 και στις παραγράφους 3, 4, 7 και 8 τουάρθρου 16 π.δ. 50/1996, καθώς και στο πρώτο εδάφιοτης παραγράφου 5 του άρθρου 30 και στην παράγραφο2 του άρθρου 31 του ν. 3848/2010 (Α΄ 71).Από το Π.Δ. (δεν νομίζω να λέει πουθενά για κατάργηση μορίων).
Πως ακριβώς θα γίνουν εθελοντικές χωρίς μόρια;ΥΓ. Συγγνώμη συνάδελφε αλλά το τι λέει ο κάθε πικραμένος στο fb δεν αποτελεί για μένα είδηση.
"ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥ
Πως ακριβώς θα γίνουν εθελοντικές χωρίς μόρια;ΥΓ. Συγγνώμη συνάδελφε αλλά το τι λέει ο κάθε πικραμένος στο fb δεν αποτελεί για μένα είδηση. Για να σου πω την αλήθεια έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου ακόμα και στις εφημερίδες που το καλοκαίρι έγραφαν ότι ήθελαν για να τα παίρνουν από τα κορόιδα.
Συμφωνώ με το ΥΓ. αλλά μήπως οι μετατάξεις σεβάστηκαν απόλυτα τα μόρια; Όχι! Απόδειξη: 2 φάσεις ενστάσεων και έπεται συνέχεια.Άντε πάλι να δούμε τι αρρωστημένο θα σκαρφιστούν και θα το πασάρουν!
Σωστή ερώτηση. Η απάντηση έχει ως εξής...όποιον δεν σεβάστηκαν στην α φάση με τον κατάλληλο δικηγόρο τον σεβάστηκαν στις επόμενες.
Γιατί δεν είπαν τις ειδικότητες τότε να πάρουν οι συνδικαλιστές τα μέτρα τους; Εσύ σε άλλο μήνυμα αν θυμάμαι καλά μας είπες για δευτερεύουσες ειδικότητες που ακόμα είναι στην θέση τους....ή μήπως θα απολυθούν το προσεχές καλοκαίρι;
Σωστή ερώτηση. Η απάντηση έχει ως εξής...όποιον δεν σεβάστηκαν στην α φάση με τον κατάλληλο δικηγόρο τον σεβάστηκαν στις επόμενες. Όσο για το αξιοκρατικό σύστημα των μεταθέσεων που υπήρχε δεν διαφωνώ (για τα μόρια) αρκεί να ήσουν ή πάνω από το βύσμα ή τελευταίος για να κατηγορήσουν εσένα αντί για τον προτελευταίο που ήταν καράβυσμα...Μου έχει τύχει και μου την είπαν εμένα που ήμουν τελευταίος ενώ προτελευταίος ήταν συγγενής σημαντικότατου Δ/ντη στην εκπαίδευση....απλά με πήρε και μένα για να μην πουν τίποτα για το αξιοκρατικό της διαδικασίας...