0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνώ απόλυτα. Αν δεν γίνουν διορισμοί , αρκετοί και όχι 2 - 3 άτομα , δεν θα γίνουν και μεταθέσεις! Θέλει να μας κρατήσει στις περιοχές α' διορισμού! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ
Τον είδαμε, στείλαμε και ερώτηση για τις μεταθέσεις, μήπως απαντήσει στον Παπαδάκη, αφού δε βλέπουμε φως αλλιώς, αλλά δεν τον ρώτησαν τίποτα για μεταθέσεις παρά μόνο για το νέο Λύκειο, απολύσεις και πότε λήγει το σχολικό έτος.
Επίσης οι ερωτήσεις φανέρωναν άτομο (δημοσιογράφο) εντελώς ανέτοιμο για τα εκπαιδευτικά θέματα, καθώς μπέρδευε τις πανελλήνιες εξετάσεις της Γ΄Λυκείου με το σύστημα του Νέου Λυκείου. Δυστυχώς σε τέτοια φλέγοντα θέματα χρειάζεται προετοιμασία, για να μπορέσει να "βγάλεις" ειδήσεις. Επίσης στην ερώτηση για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών που είναι αποσπασμένοι σε πολιτικά γραφεία και κόμματα, ΔΕΝ απάντησε, μόνο έγνεψε το κεφάλι. Είναι δυνατόν;;;;;Σόρρυ για την παράθεση στις "μεταθέσεις".
Ο Παπαδάκης μπέρδεψε, όπως και άλλοι δημοσιογράφοι, τη διαθεσιμότητα με την αξιολόγηση και φάνηκε η ασχετοσύνη του.Το βασικό που είπε ο υπουργός και πέρασε στο ντούκου ήταν ότι "όσοι έχουν πλαστά πιστοποιητικά και όσοι ΟΝΤΩΣ πλεονάζουν, θα απολυθούν". Αυτό το "όντως" μου φάνηκε και ήταν πολύ ύποπτο...
Όντως. Πλεονάζει η ασχετοσύνη, η προχειροσύνη και το ρουσφέτι στο Υπουργείο.
Τις τελευταίες μέρες λαμβάνω όλο και περισσότερα μηνύματα για αναστολή των υποχρεωτικών μεταθέσεων. Ακούω ότι θα γίνουν την επόμενη σχ. χρονιά. Έχει ακούσει κανείς κάτι παρόμοιο;
επιβεβαιωνω και εγω τον realistis..μου ειπαν κ μενα ότι θα εφαρμοστει από του χρονου αυτό με υποχρεωτικες κ όχι φετος κ ότι σε λιγο καιρο θα βγει εγκύκλιος για εθελοντικες.μου το ειπε ενας κυριος που δουλευει στο υπουργειο..υγ.κουραγιο κ υπομονη σε ολους
Θα δηλωνουμε μεχρι 15 ή μεχρι 45 σχολεια για μεταθεση. Κι αυτος που μου το ειπε (αιρετος) δεν θυμοταν καλα. Θα εφαρμοστουν οι υποχρεωτικες αποσπασεις (νομος Διαμαντοπουλου) κι οχι οι υποχρεωτικες μεταθεσεις, απο το καλοκαιρι ομως.