0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στα δημοκρατικά πολιτεύματα έτσι είναι: "μαζί τους εκλέξαμε". Κι εμένα δεν μου αρέσει αλλά έτσι είναι.Τώρα ... το μαζί τα φάγαμε δεν είναι το ίδιο γιατί αναφέρεται σε κάτι παράνομο και ανήθικο. Δεν συγκρίνεται με τίποτα λοιπόν.Στα δημοκρατικά πολιτεύματα ισχύει και το εξής παράλογο: "Αφού το λένε οι περισσότεροι, τότε αυτό είναι το σωστό". Τρελό ξέρω αλλά αυτή είναι η δημοκρατία. Αλλιώς οι λίγοι που δεν μπορούν με την ψήφο τους να επιβάλλουν το "σωστό" θα έπρεπε να το επιβάλλουν με άλλον τρόπο και θα είχαμε απολυταρχικό πολίτευμα. Και φυσικά αυτό είναι έτσι γιατί το "Σωστό" και το "λαθος" είναι άμεσα εξαρτόμενες από την θέση που το βλέπεις.Και για να έρθουμε στην πραγματικότητα: Έτσι είναι τα πράγματα γιατί: πιστεύεις ότι θα λύναν τα προβλήματα πιο σωστά αυτοί που ψήφισες εσύ κι εγώ (και όσοι δεν ψήφισαν τους κυβερνόντες) αν τελικά έβγαιναν στην κυβέρνηση; Εγώ δεν το ξέρω, αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Ίσως τελικά το "οι περισσότεροι έχουν δίκιο" να μην είναι και τόσο τρελό. Και ίσως τελικά να πρέπει να σεβόμαστε τους θεσμούς που υποστηρίζουμε ότι χαρακτηρίζουν πολιτισμό. Δεν λέω να συμφωνούμε, λέω να σεβόμαστε. Και μέσα από τον σεβασμό μας, να διαφωνούμε. Αλλά σε καμία περίπτωση: "φταίνε αυτοί". οι... "αυτοί" είμαστε όλοι μας. Όποιος ανήκει σε άλλο κράτος μπορεί να μας κατηγορήσει, αλλά θα το κάνει για όλους.Αυτό που σου λέω είναι ότι πρέπει να είμαστε "team players". Σε μία ενδεκάδα, μια ομάδα κερδίζει και όλοι πανηγυρίζουν και όταν χάνει όλοι χάνουν. Δεν χάνει μόνο το τέρμα και η άμυνα που έφαγε τα γκολ.
Συνάδελφε ΑΜΕΤΑΘΕΤΕ πού το έμαθες αυτό; Δώσε συντεταγμένες.
ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ε
όοοοοοοοοοοοοοοοοοχι!! το πολύ μέχρι τέλη Νοεμβρίου ήταν !!!