0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν, λέω αν, θέλουν να αλλάξουν όλο το σύστημα μεταθέσεων, τότε πρέπει να βγει κάτι καινούριο, και αυτό άσχετα με το ΠΔ των υποχρεωτικών.Ένας νέος τρόπος μεταθέσεων, που εάν δεν υπολογίζει μόρια, τότε τι; προσόντα; Σαν να λέμε θα πηγαίνεις με το βιογραφικό σου να ζητήσεις δουλειά σε σχολείο με κενή θέση στην ειδικότητά σου; Κάτι σαν πλειστηριασμός δηλαδή;
Δεν έχω αμφιβολίες περί πρωτοτυπίας δικής τους αλλά περί εξαπάτησής μας είμαι βεβαία.
κοιτα να δεις που θα πέσει η κυβερνηση δε θα χει υπογραψει ο μπιπ την εγκυκλιο και θα μεινουμε εδω που μαστε...
Τελικα δικαιωνονται οσοι μιλουσαν για φασιστοειδη που στελεχωνουν την ηγετικη ομαδα και το επιτελειο της κυβερνησης. Τι να πρωτοθιξει κανεις, το πεζοδρομιακο υφος, το εκφυλισμενο ηθος, την κραυγαλεα καταλυση των συνταγματικων επιταγων, την πρωτοφανη εκπτωση των δημοκρατικων ηθων, τον αφορητο λαϊκισμο... Και οι εκπαιδευτικοι προσδοκουν τηρηση της νομιμοτητας και εκδοση συννομων εγκυκλιων και αλλα τινα απο την ιδιου φυραματος πολιτικη ηγεσια του Παιδειας, που ενω παραβιαζει εξακολουθητικα τη νομοθεσια, εκβιαζει και απειλει θρασυτατα τους εκπαιδευτικους με κυρωσεις για τη μη εφαρμογη μιας εξαιρετικα αμφιλεγομενης διαδικασιας (ΑΕΕ).
ΣΤΑ ειδικα σχολεια (πειραματικα, μουσικα, διαπολιτισμοκα) δεν μετρανε τα μορια που εχεις για να παρεις μεταθεση, αλλα τα επιπλεον προσοντα (μεταπτυχιακα, διδακτορικα, επιμορφωσεις, ξενες γλωσσες) και η προϋπηρεσια. Δεν ειναι κακο να γινονται ετσι και οι μεταθεσεις στα γενικα σχολεια, γιατι η μοριοδοτηση και αδικη ειναι (υπαρχουν περιοχες απομονωμενες με λιγοτερα μορια απο αλλες πειοχες πιο κοντα σε πολεις με περισσοτερα μορια) και αδικιες κρυβουν πολλες φορες (αδεια εγκυμοσυνης, ανατροφης ή παλιοτερα αποσπασεις σε γραφεια στον τοπο μου παιρνοντας ομως τα μορια της δυσπροσιτης περιοχης στην οποια ανηκα) ή θα μπορουσε να ισχυσει ενα μεικτο συστημα, οπου να μετρανε και τα μορια, να συνυπολογιζονται ομως και να μοριοδοτουνται και τα επιπλεον προσοντα, οπως εγινε με τις μεταταξεις το καλοκαιρι.
Τώρα μ' έφτιαξες!Ουδέν σχόλιο!(αν αρχίσουμε τα σχόλια οι σελίδες θα φτάσουν στο 300 από 166)
@victoryhopeΕγώ πάντως, camarade, σε ζηλεύω που είσαι σε νησί, 'τώρα που ανθίζουν τα κλαριά και βγάζει η γης χορτάρι'. Και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά, για να μην παρεξηγηθώ. Η άνοιξη και το καλοκαίρι στο νησί είναι μαγεία. Πάντως, σου εύχομαι να πας εκεί που θες, Θεού θέλοντος και Κώτσου επιτρέποντος.Δεν διαφωνώ αλλά υπάρχουν νησιά και νησιά.Άλλο η άνοιξη στην Κρήτη κι άλλο ....δεν θα το πω, δεν θα το πω...
ΥΓ. Οταν π.χ. εγώ έλεγα τον τραμπούκο και φασίστα ότι είναι αλήτης πιστεύετε ότι δεν μιλούσα στην γλώσσα τους; Αφού φαίνεται από μίλια μακριά με τι τρόφιμους καταγώγιων έχω να κάνω...Εμείς οι άνθρωποι της νύχτας (το ονειρο μου είναι οριστική τοποθέτηση σε εσπερινό) ξέρουμε μέσα από την γραβάτα και το κουστούμι ποιος έιναι λέρα και ποιος έιναι κιμπάρης...