0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να πω τώρα κι εγώ τη χαζομάρα μου; Τίποτα δεν αποκλείεται με αυτούς που μπλέξαμε, αλλά... να βγει εγκύκλιος με τέτοιο περιεχόμενο;Τι νόημα θα έχει, αφού η παραπάνω διαδικασία μπορεί να γίνει κάλλιστα μέσω του ΠΔ των υποχρεωτικών μεταθέσεων;
Μα εκεί είναι το θέμα!Αν δεν είχαν σκοπό να το αξιοποιήσουν ή να το εφαρμόσουν, τότε γιατί το ανακοίνωσαν;Το είπα και χτες νομίζω: ας δούμε τα δεδομένα που έχουμε έως σήμερα από τον 8/2013.(εύχομαι να μην γίνει τίποτα από αυτά...)
Σε ποια Δημοκρατία αν κάποιος με αποκαλούσε θεούσα ( http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B1) και ηγούμουνα θεσμού της Δικαιοσύνης δεν θα κινούσα τις δικαστικές αρχές εναντίον του;;; Οι Μάσκες έπεσαν...
Άρα λοιπόν, αν είναι να ισχύσει το παραπάνω δε χρειάζεται να βγει καν εγκύκλιος και όλη η...δουλειά θα γίνει μέσω του ΠΔ (κάτι που απευχόμαστε, οι περισσότεροι τουλάχιστον για να μη γενικεύω).Δεν ξέρω αν ήταν χειρότερο το θεούσα ή το ότι ηγείται θεσμού της δικαιοσύνης χάρη στην καταγωγή της από συγκεκριμένο χωριό
...Η εύνοια όμως στους ανήκοντες στην περιφέρεια εκτελεί τις ελάχιστες ελπίδες όσων είναι σε νησιά.....
Λέω εγώ τώρα...Αν κάποιοι ενδιαφερόμενοι προσφεύγαμε στη δικαιοσύνη για το θέμα των μεταθέσεων, θα είχαμε άραγε καμιά τύχη; Ελάχιστη η πιθανότητα μάλλον... από την άλλη, αν τελικώς καταργηθεί η διαδικασία των μεταθέσεων, να το αφήσουμε έτσι; Αμαχητί;