0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το τρελό αγόρι έκανε κίνηση ματ. Μετατοπίζει το θέμα συζήτησης...και κυρίως το θέμα ενδιαφέροντος....και ο νοών νοείτω.Πάλι η αντιπολίτευση θα τρέχει ξοπίσω του.Αυτά παθαίνεις άμα την ατζέντα σου την καθορίζει άλλος....
Όσον αφορά το αν έχουν δικαίωμα μετάθεσης οι μεταταγμένοι ας ξεκινήσουμε από ό,τι είναι ξεκάθαρο : όσοι μετατάχθηκαν απο Οκτώβριο και μετά προφανώς δεν έχουν διότι δεν συμπληρώνουν το ένα έτος που απαιτείται. Σε αυτο συμφωνω απολυτως.για μένα και όσοι μετατάχθηκαν τον Σεπτέμβριο επίσης δεν έχουν ακόμα και αν η διαφορά ειναι κάποιες λίγες μέρες ώστε να συμπληρωθεί το έτος. (επεδή το ΦΕΚ είναι του Σεπτεμβρίου). Εδω διαφωνω, αλλα ουτως ή αλλως αποκλειονται απο τη διαδικασια για αλλο λογο και οχι γιατι δε θεμελιωνεται δικαιωμα μεταθεσης εξαιτιας της ημερομηνιας του φεκ.
Παιδιά, υπηρετώ 2 ημέρες σε ένα σχολείο με 2 μόρια και 3 ημέρες σε άλλο με 3 μόρια. Πώς θα υπολογίσω τα μόριά μου?
Γενικά 2/5 * 2 μόρια + 3/5 * 3 μόρια (αρκεί να είσαι στα σχολεία αυτά με επιλογή σου γιατί αν σε πήγαν άλλοι περιπλέκεται).
@Damienσε αντίστοιχες περιπτώσεις διορισμών τον Σεπτέμβριο (με ΦΕΚ Σεπτεμβρίου δηλαδή ) δεν είχε θεωρηθεί ότι είχε υπηρετηθεί η οργανική και είχαν αποκλειστεί τότε πάλι απο την διαδικασία των μεταθέσεων. Το λέω δηλαδή, για΄τι έχει υπάρξει προηγούμενο. Μακάρι να το αλλάξουν τώρα, είναι αστείο για τρεις ή πέντε μέρες να χάσει ο άλλος το δικαίωμα στην αίτηση (για δικαιωμα στην μετάθεση είναι μεγάλη κουβέντα).... αλλά καλό ειναι να γίνει ερώτημα ή να δοθεί διευκρινιστική !
Για να μην αναφερω οτι αποτελουν προκριμα υποχρεωτικων μεταθεσεων, εφοσον αποκλειονται απο τις οριστικες τοποθετησεις.
τι εννοείς? Είμαι με απόσπαση και παρεμπιπτόντως δεν τα είχα δηλώσει
Κι εγώ με ΦΕΚ Σεπτεμβρίου (25-9) είχα διοριστεί αλλά δεν αποκλείστηκε κανένας τότε από την διαδικασία των μεταθέσεων!Κάναμε κανονικά τον Νοέμβριο αίτηση!