0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
βλέπεις που καιι εδώ έγινε λάθος; ανάληψη υπηρεσίας τον Οκτώβριο - σημαίνει ανατρέχει απο εκεί η συνολική υπηρεσία. Και όμως, θεωρήθηκε ότι θεμελιώθηκε δικαίωμα ενώ δεν είναι έτσι.... εντάξει, λάθη συμβαίνουν αλλά δημιουργούν "προδικασμένα" ..... απ την άλλη και εμείς έχουμε έγγραφο που αναφέρει πως αν το φεκ ειναι Σεπτεμβρίου δεν μπορεί να ανατρέχει η προϋπηρεσία πριν το ΦΕΚ.... πισ' τ' αυγό και κούρευτο ένα πράγμα!! συν του ΄οτι η εγκύκλιος και το ΠΔ αναφέρει "για όσους διορίζονται και υπηρετούν" όχι για όσους μετατάσσονται που είναι ελαφρώς διαφορετικότερο.
τι ωραία που περνάμε στο Υπουργείο Παιδείας !! κοίτα, μπορεί να το ρίξουν και στην περίπτωση αυτή στο " δεν ήταν δική τους υπαιτιότητα" και να τελειώνει εκεί το θέμα.... τι να σου πω.... ερωτηματάκι αύριο πουρνό πουρνό!!
Απάντησα πριν το μήνυμά σου
Αν προκειται για το 2005, τοτε η αποφαση θεμελιωσης δικαιωματος μεταθεσης - αν και μη συννομη - εληφθη με ακραιφνως πολιτικους ορους απο τη Γιαννακου, θεωρωντας οτι το ιδιο το υπουργειο εφερε την ευθυνη για την καθυστερηση της διενεργειας των διορισμων, κατοπιν φυσικα πιεσεων της φιλοκυβερνητικης ΟΛΜΕ και των βουλευτικων γραφειων - και, ειρησθω εν παροδω, για να σας βαλω στο κλιμα της εποχης, σημειωνω οτι τω καιρω εκεινω το υπουργειο πραγματοποιουσε μαζικα βυσματοαποσπασεις νεοδιοριστων ως υπεραριθμων, οι οποιοι μαλιστα θεμελιωναν και δικαιωμα μεταθεσης, καταστρατηγωντας την κειμενη νομοθεσια περι μεταθεσεων.
Α γεια σου παλικάρι μου... ΥΓ. Το πιάσατε το υπονοούμενο το γιατί αποκλείονται οι μεταθέσεις έτσι;;; Είπαμε οι τωρινές μεταθέσεις εξυπηρετούν κοινό που δεν ικανοποιήθηκε από μετατάξεις... οι αποσπάσεεις πάλι εξυπηρετούν ένα άλλο ευρύτερο κοινό (έρχονται και πιο σπουδαίες εκλογές...).
Συνεπώς, όλα είναι θέμα "κεφαλής".
Για να δούμε τελικά ποιοι θα ικανοποιηθούν στο τέλος!
αξέχαστες εποχές Damien!! έχουμε ξεχάσει και όσα ξέραμε !!
Μην στεναχωριεσαι συναδελφε. Εξαλλου , το προβλημα μας ειναι λιγο πιο περα. Μου εχει συμβει κι εμενα κι αναρωτιεμαι γιατι , καθε φορα. Για κανα πενταλεπτο. Μετα λεω..ok.
Τωρα αντιμετωπιζουμε ακριβως την ιδια ανερματιστη και ανευθυνη συμπεριφορα αλλα απο την αναποδη, πραγμα το οποιο δηλοι τη διαχρονικα χαμηλη ποιοτητα του εν Ελλαδι πολιτικου προσωπικου, παρα τις διακυρηξεις περι αλλαγης κτλ.