0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τωρα αντιμετωπιζουμε ακριβως την ιδια ανερματιστη και ανευθυνη συμπεριφορα αλλα απο την αναποδη, πραγμα το οποιο δηλοι τη διαχρονικα χαμηλη ποιοτητα του εν Ελλαδι πολιτικου προσωπικου, παρα τις διακυρηξεις περι αλλαγης κτλ.
έχετε καταλάβει γιατί δεν δίνουν φέτος στους μεταταγμένους τη δυνατότητα να διεκδικήσουν οργανική? μηπως σημαινοει οτι για αυτους θα συστησουν οργανικη εκει που υπηρχαν λειτουργικα κενα στα εαεπ μονο? και οι υπολοιποι θα μπορουμε να τα διεκδικουμε? ρητορικα ερωτηματα αλλα ειλικρινα χανεις τη μπαλα με οσα σου ξημερωνει καθε χρονια
Επειδη ελαβα πμ σχετικα με την εξαιρεση των μεταταγμενων απο τις μεταθεσεις, γνωμη μου ειναι οτι οι μεταταξεις αυτες διενεργηθηκαν χωρις απολυτως κανενα αξιοπιστο και μακροπροθεσμο σχεδιασμο, σε ενα πλαισιο επιπολαιου ερασιτεχνισμου τυπου 'βλεποντας και κανοντας', και τωρα το υπουργειο ως αλλος Ποντιος Πιλατος δηλωνει την αποποιηση των ευθυνων του με τον πλεον επισημο τροπο, κλωτσωντας παραλληλα το μπαλακι της διαχειρισης του προβληματος στην επομενη πολιτικη ηγεσια του υπουργειου. Δεν υποστηριζω οτι οι συναδελφοι κινδυνευουν περισσοτερο απο τους υπολοιπους με διαθεσιμοτητες κτλ, αλλα οτι το υπουργειο περιηλθε σε αδιεξοδο, διοτι αδυνατει φυσει και θεσει να εκπονησει ενα στοιχειωδως σοβαρο, μεσοπροθεσμο, εστω, πλανο για τη διαχειριση του προσωπικου.
οχι βρε παιδια ειλικρινα δεν εχω ιδεα!απλα επειδη γραφει οτι μεχρι τη συσταση οργανικων σε σχολειο η σε ομαδα και σκεφτομαι με το φτωχο μου το μυαλο μηπως εννοει τα εαεπ ο ποιητης..απλα μου κανει εντυπωση γιατι δεν τους αφηνει τωρα να παρουν οργανικη, εφοσον πια θεωρουνται ανηκοντες στην αθμια οπως εμεις..και το αγχος μου ειναι τα εαεπ θα ειναι εξισου προσβασιμα και σε μας που προυπηρχαμε στην αβθμια?υγ¨καλη επιτυχια σε ολους που εχουν ονειρο την πολυποθητη μεταθεση!
Τελικα κ στα ΣΜΕΑΕ δεν αλλαξε κατι,σωστα;;;(physikos 13;;