0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@nikita θέλω να πιστεύω (χωρίς φυσικά να έχω αποδείξεις) ότι οι τωρινές μεταθέσεις (τουλάχιστον σε ικανοποιητικό αριθμό) δεν αφορούν τις ειδικότητες που μετατάχθηκαν. Εννοώ τις ειδικότητες που μπορούν να κάνουν μετάθεση τόσο από την αβθμια όσο και από την ββθμια...απλά για ευνόητους λόγους δεν μπορεί να τις αφαιρέσει από την όλη διαδικασία... (εξαιρέσεις πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν βέβαια...αλλά μιλάμε για πολύ μικρό αριθμό). Με λίγα λόγια άποψη μου είναι ότι οι τωρινές μεταθέσεις αφορούν τις "ευγενείς" ειδικότητες (που λέει και ο προς μετάθεση )
@victoryhopeΓια τις συντάξεις δεν ξέρω, δε μπορώ να εκφέρω γνώμη. Όσον αφορά το σημείο '1' της τοποθέτησής σου, επειδή κι εγώ σε διδε του λεκανοπεδίου είμαι, για την ειδικότητά σου συγκεκριμένα τα λειτουργικά κενά στη β'θμια ήταν 4 ώρες, ναι 4, σωστά διάβασες, και στην αντίστοιχη α'θμια 500 ώρες.
Κι εγώ το ίδιο πιστεύω!Γιαυτό είπα ότι τυπικά πολλοί θα κάνουμε πάλι την αίτηση....χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. (εκτός αν κάποιος από τα δωδ/σα θέλει να πάει στις κυκλάδες...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Φοβερή μετάθεση!!!!!!!! )
Οι μεταθέσεις των εκπαιδευτικών οι οποίοι κατέχουν τα παραπάνω κριτήρια, γίνονται σύμφωνα με τα ισχύοντα στη Γενική Εκπαίδευση ,όπως ορίζεται στο άρθρο 28 παρ. 2α του Ν.4186/2013 (ΦΕΚ 193Α/17-09-2013physikos13 φανταζομαι εννοεις αυτο;;;πως ομως αυτο επηρεαζει;;;;;
Και οι αποσπάσεις πηγαίναν σύννεφο....