0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα.οταν μιλαει για βεβαιωσεις προυπηρεσιασ στην αιτηση σμεα-κεδδυ βαζουμε μονο αυτες τις χρονιες που ειχαμε σε τμηματα ενταξης,παραλληλη στηριξη κλπ. ή ολεσ μαζι με αυτες της γενικης αγωγης?
ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ή ΣΧΟΛΕΣΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ - ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΣ - ΟΡΓΑΝΙΚΑ Ή ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΗ (άρθρο 16 παρ. 3 Π.Δ. 50/96, 100/97)
3. Ως συνολική υπηρεσία λαμβάνεται ο χρόνος πραγματικής υπηρεσίας στα σχολεία ήσχολές της δημόσιας εκπαίδευσης του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας καιΘρησκευμάτων.Ως χρόνος πραγματικής εκπαιδευτικής υπηρεσίας για κάθε εκπαιδευτικό θεωρείται: κλπ κλπ
@ sapore. Πολύ σωστά, δηλαδή κάποιος που έχει π.χ. μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή και 15 χρόνια προϋπηρεσίας σε αυτή (ανύπαντρος), έπεται κάποιου που έχει μία απλή προϋπηρεσία 3 ετών στην ειδική αγωγή, 20 χρόνια προϋπηρεσίας στη γενική και είναι πολύτεκνος με σύζυγο δημόσιο υπάλληλο.
πολύ καλό ερώτημα!!!!νομίζω τα πάντα πια δες τι γράφει πάνω από τον πίνακαάρα θέλει τα πάντα από ότι έχεις γενική και ειδική (ο ίδιος πίνακας είναι και στην αίτηση της γενικής)
Δηλαδη,υπαρχει αυτος που περιγραφεται παραπανω κ δεν εχει παρει ακομα μεταθεση;;;;;σε ποια ειδικοτητα;;;;😳😳😳😳
Τι ρωτάω τώρα,αλλά δεν θέλει Π.Δ. για τροποποίηση των ημερομηνιών κατάθεσης (από Νοέμβρη που ισχύει ακόμα) για τις φετινές αιτήσεις;Μήπως σε αυτό (που πρέπει οπωσδήποτε να εκδοθεί) διευκρινιστεί η μοριοδότηση για τα Ειδικά, γιατί είναι "αφύσικο" να ισχύει μοριοδότηση ίδια με της Γενικής ή να αναφέρεται στο σχέδιο Νόμου για την Ειδική που αναμένεται αύριο-μεθαύριο (σύμφωνα με όσα έχουν ειπωθεί) κάτι περαιτέρω και τις μεταθέσεις;Η πρόταξη των καθηγητών που ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες (άρθρο 13 του Π.Δ. 50/1996, παρ. 8 του άρθρου 1 του Ν.3194/2003, άρθρο 17 του Ν.3402/2005, άρθρο 6 του Ν. 3454/2006 και άρθρο 52 του Ν.4115/2013) δεν καθιστά "αποκλειστικό κριτήριο";
Μια ανόητη δικιά μου ερώτηση Μην πέσετε να με "φάτε"....τα έντυπα μετάθεσης για την πρωτοβάθμια, έχουν αναρτηθεί κάπου και δεν τα βρήκα απλά εγώ;; Στο forum, είδα για τους δευτεροβάθμιους
καλημερα και καλο πασχα σε ολους! θα θελα να ρωτησω τι συμπληρωνουμε στην αιτηση μεταθεσης οταν ολη τη χρονια λειπει καποιος με αδεια κυησης, λοχειας και ανατροφης. ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.
Όλα τα έντυπα και οι διαδικασίες συγκεντρωμένες εδώ (για