0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πιστεύω αυτό θα γίνει διοικητικά.Από κει και πέρα δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να το κάνουν και στα σχολεία, τουλάχιστον όχι άμεσα.Θα δείξει πάντως.
Για τις ειδικοτητες που ηδη υπηρετουν και στις 2 βαθμιδες εχει σημασια, οπως και για οσες μπορει να το κανουν στο μελλον.
Νομίζω ότι έχει ακουστεί αυτό για την ενοποίηση. Οι ειδικότητες που υπηρετούν και στις 2 βαθμίδες είναι όλοι οι ξενόγλωσσοι (γυμναστές, μουσικοί, καλλιτέχνες, θεατρολόγοι, πληροφορικοί). Δεν είναι πολλές ειδικότητες αλλά ούτε και αμελητέες αριθμητικά. Το αν εντάξουν κι άλλες ειδικότητες στην ΠΕ παίζεται. Ανάλογα με τι ελλείψεις στους δασκάλους, έχουν φημολογηθεί διάφορα σενάρια...
Καλησπέρα συνάδελφοι!Έχοντας κάποιος οργανική θέση σε σχολείο της Αττικής,θεωρείτε πως είναι λάθος/ρίσκο να υποβάλλει αίτηση για μετάθεση σε άλλη(πιο επιθυμητή) περιοχή της Αττικής με δεδομένο ότι αν τελικά μετατεθεί(πράγμα δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις)στη νέα του Διεύθυνση,θα βρίσκεται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ έχοντας απολέσει την όποια σιγουριά της υπάρχουσας οργανικής ή όλο αυτό δε θα σας απασχολούσε καθόλου ως σενάριο;;
Αν ήταν να πάω σπίτι μου, ας ήμουν και τελευταίος στη διάθεση ΠΥΣΔΕ...
Έτσι είναι αλλά ο φόβος/δισταγμός έχει να κάνει περισσότερο με τις φήμες ότι όσοι/ες δεν έχουν οργανική κινδυνεύουν περισσότερο αν μελλοντικά αποφασιστούν υποχρεωτικές μεταθέσεις ή/και απολύσεις.