0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στο εξής: αφού συμπλήρωσα διετία παραμονής σε ένα δήμο έκανα μεταδημότευση. Στο πιστοποιητικό που μου δώσανε γράφουνε όμως ότι είμαι δημότης από φέτος στο δήμο. Έτσι γίνεται ή έχει γίνει κάποιο λάθος; Γιατί για να κάνεις μεταδημότευση πρέπει να μένεις μόνιμα τουλάχιστον δυο χρόνια στο δήμο και μετά σε δέχονται. Για να πάρω δηλαδή τα μόρια εντοπιότητας πρέπει να μένω δυο χρόνια στο δήμο, να κάνω μεταδημότευση και να περιμένω να κλείσω άλλα δυο χρόνια (σύνολο τέσσερα χρόνια αναμονής);
Πάντως όπως αναφέρει η εγκύκλιος σύσταση οργανικών θέσεων ΔΕΝ έχει γίνει για ΑΥΤΕΣ τις μετατάξεις.Σύσταση έχει γίνει για τις άλλες μετατάξεις που τις έφαγε η μαρμάγκα.Εκείνες λοιπόν οι οργανικές που συστάθηκαν ποιοι θα τις πάρουν?Ποιοι θα μπορούσαν να τις πάρουν?Μήπως πεδίον δόξης λαμπρόν για γλύψιμο?Απαπαπαπαπαπαπαπαπαπα το υπουργείο μας αποκλείεται
Η β' ανάθεση δεν εμπλέκεται στις μεταθέσεις καθώς υπολογίζονται σε οργανικά κενά, τα οποία βγαίνουν μόνο από τις α αναθέσεις.@guest τα έχουμε πει αυτά. Κακώς τα γράφεις και κουράζεσαι. Εγώ σε τσίγγλισα για το παραθυράκι που ανοίγει με τις ανύπαντρες οργανικές που ζητούν (?) γαμπρούς
Πότε θα αρχίσουν να ανακοινώνουν οι Δ/νσεις τους πίνακες μεταθέσεων; Έχουμε τέτοια ημερομηνία; Bitch are you here?