0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρόσληψη μπορεί να γίνει σε περιοχή που δεν ζητήθηκε μετάθεση και μπορεί να υπάρχει κενό.Ετσι δεν λέει η νομοθεσία ή κάνω κάποιο λάθος;Αρα με δεδομένο ότι από όσο γνωρίζω αυτών που εκκρεμεί ο διορισμός δεν έχει καταργηθεί κάποια οργανκή τότε αυτοί κάπου δεν πρέπει να διοριστούν; (λέω τι μπορεί να γίνει όχι ότι ντε και καλά θα γίνει φέτος, για να μην παρεξηγιόμαστε με τους υπόλοιπους που μας διαβάζουν).
Παιδιά, ερώτηση (ηλίθια ίσως): Οι οργανικές όσων μετατάχθηκαν δεν καταργήθηκαν; Και τι θα γίνει στα σχολεία που είχαν οργανικές;
Μην τα ξαναλέμε....Καταργήθηκαν οργανικές διορισμού στην
πρέπει να είναι 12236387η φορά που το λέμε για τις οργανικές, μήπως να το κάνει στίκερ κανένας μοντ στην πρώτη σελίδα ?
Κοίτα, δεν είναι έτσι επακριβώς.Εάν π.χ. από την Κάσο πήρε μετάταξη ο ΠΕ05 (και μιλάω για αληθές παράδειγμα) δεν καταργήθηκε εκεί το μάθημα. Προφανώς την θέση πρέπει να καταλάβει άλλος συνάδελφος. Εκτός κι αν καταργήσουν το μάθημα. Άρα;Ίδια περίπτωση είναι σε πολλά νησιά όπου δικαιολογείται μόνο μία θέση ΠΕ05 και με τις μετατάξεις αυτές οι θέσεις έμειναν κενές. Ας μην κολλήσουμε αν οι θέσεις είναι οργανικές. Ζητούμενο είναι ότι εκεί δεν υπάρχει άνθρωπος να διδάξει το μάθημα από Σεπτέμβρη (για να μην πω και από φέτος δεν υπήρχε γι'αυτό πήραν αναπληρωτές σε περιοχές από όπου έφυγαν μεταταγμένοι).
ΟΚ. Συμφωνούμε στην τελική.Γιατί αυτό που δεν γινόταν αντιληπτό από πολλούς ήταν ότι καταργήθηκαν οι οργανικές και όλοι είχαν την ίδια απορία με μένα. Παρόμοια και η συνάδελφος παραπάνω που ρώτησε για τις οργανικές.Το τι θα γίνει συνεπώς θα το δούμε αλλά θα κυριαρχήσει κατά την άποψή μου η λογική του μπαλώματος, ως συνήθως. Όπως είπες, είτε υποχρεωτικές, είτε αναπληρωτές. Για διορισμούς δύσκολο μου φαίνεται αλλά όλα τα περιμένω πλέον.Συγγνώμη για την επανάληψη του θέματος αλλά φαντάζομαι δεν είμαι η μοναδική που είχα απορία ...