0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα θα ήθελα μία διευκρίνιση για την εντοπιότητα.Μέχρι το Μάρτιο του 2014 ήμουν δημότης του Α δήμου και μετά έκανα μεταδημότευση στον
πότε λέτε να βγάλουν αποτελέσματα μεταθέσεων; να στοιχηματίσουμε κρίνοντας από το πόσο έγκαιρα βγήκε η εγκύκλιος;
μπορεί κάποιος να με βοηθησει να βγαλω τα μόρια της χρονιάς? από εώς ετη μηνες μέρες κατηγ σχολειου μοναδεςδιαθεση 1/9/13 8/9/13 0 0 8 α (ή ζ που ήταν τα μόρια της προηγούμενης οργανικής? περίμενα απόσπαση οπότε παρουσιάστηκα στις 9/9) 9/9/13 9/9/13 0 0 1 α 10/9/13 23/9/13 0 0 14 θ (αναστολή σχολικής μονάδας) 24/9/13 3/10/13 0 0 10 α (αναπληρωτές εσπα) 4/10/13 21/6/14 0 8 19 η ή 31/8/14 0 10 26 (δεν εχω οργανικη αλλά το myschool φαίνεται ότι υπηρετω στο σχολείο ως τις 31/8/14)βοηθήστε με λίγο να ξερω στο περίπου τι να περιμένω plz
Πολύ μας μπερδεύεις ρε φιλενάδα! Είσαι μόνιμη ή αναπληρώτρια; Αν είσαι μόνιμη, που κολλάει το 'Αναπληρωτές ΕΣΠΑ'; Τέλος πάντων, μπορώ να κάνω τις εξής επισημάνσεις:Όταν είσαι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, παίρνεις τα μόρια του συγκεκριμένου ΠΥΣΔΕ, και όχι της προηγούμενης οργανικής, η θητεία σου στην οποία τελειώνει εξάλλου στις 31/8. Αν είσαι μόνιμη, πάντα ισχύει το μέχρι 31/8 στον τομέα της (προ)ϋπηρεσίας. Το 21/6 είναι για αναπληρωτές. Τώρα, όσον αφορά τον υπολογισμό μορίων, αν μιλάμε για μέρη όλου (δηλ. όχι ολόκληρα έτη αλλά κομμάτια ετών), το μόνο που χρειάζεται είναι μια απλή 'μέθοδος των τριών'. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι έκανες αναπληρώτρια 8 μήνες σε ένα μέρος που δίνει 9 μόρια τη χρονιά και θες να βρεις πόσα μόρια θα πάρεις.12 μήνες 9 μόρια8 μήνες Χ μόριαΧ = 72 : 12 = ........Αν έχω κάνει κάποιο λάθος, ας κάνει τον κόπο κάποιος να με διορθώσει.
Ευχαριστω για τη βοηθεια μονιμη ειμαι με το αναπληρωτες εσπα εννοω οτι ξαναμετακινηθηκα λογω αναπληρωτων μεσω εσπα... Δηλαδη οσες υπηρετησεις εχω κατω των 15 ημερων χανονται?
Θα σου συνιστούσα να διαβάσεις τι έχουμε γράψει σε παρόμοια περίπτωση.ΥΓ. Μια αρχή του εκάστοτε φόρουμ είναι διαβάζω πρώτα και μετά αν δεν καλυφθώ γράφω (το υστερόγραφο δεν αναφέρεται σε σένα προσωπικα).
γιατί είσαι τόσο "αυστηρός";; ΥΓ το ορθό είναι "μαθαίνω να διαβάζω εγκυκλίους και νόμους", τα φόρουμ δεν προσφέρουν πάντα αξιόπιστη ενημέρωση, κυρίως προσφέρονται για ανταλλαγή/διασταύρωση απόψεων και πληροφοριών.