0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι σίγουρο αυτό?
Ρε παιδια οκ,τι να πω δηλαδη για την ασχετοσυνη καποιων που δουλευουν σε Δ/θμιες;Δειτε καταρχην στην καβαλας.Οι ανθρωποι εγραψαν στην κυριολεξια.Δεν ξερουν πως να φτιαξουν τον πινακα!!!Εχουν βαλει τη μιση σελιδα αρχικα,για καποιες ειδικοτητες,ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ...και απο κατω βαζουν τα μορια,χωρις να καταλαβαινεις σε ποιον πανε τα μορια!Μετα απο κατω αλλες ειδικοτητες,απο κατω τα μορια τους χωρις να μπορεις να δεις ποια μορια ειναι ποιανου κ παει λεγοντας! Ρε παιδια οκ..δεν το δεχομαι δηλαδη να δουλευεις σε δ/θμια και να μην ξερεις να φτιαξεις τον πινακα.Επισης στο ρεθυμνο δεν εχουν βαλει ΚΑΝ ΜΟΡΙΑ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
Στο μεταξυ,στον νομό που θελω να παω,αδειασε μια θεση απο αιτηση συνατξιοδοτησης του κλαδου μου.ΟΚ..πανηγυρισα γιατι εστω μια θεση να αδειασει παω σιγουρα.Ομως στις αιτησεις μεταθεσεις του νομου που με ενδιαφερει ειδα απο τους 8 της ειδικοτητας μου που ζητουν μεταθεση,εκει που ελεγε Οργανικη θεση...σε εναν δενε γραφε σχολειο αλλα εγραφε Διευθυνση εκπαιδευσης.Αυτο σημαινει οτι ειναι στη διαθεση του ΠΥΣΔΕ;Και τελικα τι γινεται με τους διαθεσιτες;;Διοτι ο δικος μου προισταμενος ειπε οτι ακομα και στη διαθση να υπαρχει,αυτοι θα δωσιυν το κενο για την μεταθεση και ολοι μαζι την διεκδικουμε.Μονο αυτος που εχει δηλωσει υπεραριθμος προηγηται.Εδω διαβαζω αλλα...τελιακ οποοιος ειναι στη διαθεση,δινουν σ εαυτον την οργανικη θεση ή δινουν το κενο για τις μεταθεσεις και οποιος εχει τα περισσοτερα μορια;
....Επισης στο ρεθυμνο δεν εχουν βαλει ΚΑΝ ΜΟΡΙΑ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
Διάβασε λίγο πιο προσεκτικά το "σεντόνι" θα δεις ότι στο Ρέθυμνο έχουν δώσει και τα μόρια αλλά και όλες τις δηλωμένες προτιμήσεις.!
Μην μπερδεύεσαι...Αν δώσουν κενά για μετάθεση πας αν όχι δεν πας (μην αναλύσω πως βγαίνουν τα κενά...θεωρώ φέτος θα βγούν όπως έβγαιναν πάντα). Τώρα αν καταφέρεις και πας εκεί είσαστε ουσιαστικά και οι δύο στην διάθεση οπότε το παίρνει αυτός με τα περισσότερα μόρια (αν δεν το έχει τσακώσει άλλος που μπορεί να βγει αργότερα υπεράριθμος).
Μα καλα δεν υπαρχει ενας μπουσουλας;;Ενας νόμος για αυτο;Η καθε Δ/θμια κανει οπως το καταλαβαινει,ή οπως την συμφερει;