0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δηλ. του χρόνου δεν θα υπάρχουν εκπαιδευτικοί στη διάθεση;
Οι αιτήσεις όσων είναι στη διάθεση θα συνεξετασθούν με όσους θα έχουν πάρει μετάθεση, προκειμένου να τοποθετηθούν οριστικά.
Αυτή η συνεξέταση με προβληματίζει, στο οτι πάλι κάποιοι θα αδικηθούν, δηλ. σε κάποια περιοχή περιμένει κάποιος μερικά χρόνια για οριστική τοποθέτηση και όταν πιστεύει οτι θα την πάρει, έμφανίζεται κάποιος προερχόμενος από μετάθεση και την "τσιμπάει". Και στο καπάκι, αυτός που "τσίμπησε" την οργανική δεν κάθεται να υπηρετήσει εκεί, αλλά παίρνει απόσπαση για το αστικό κέντρο των συμφερόντων του και ο άλλος που περίμενε, υπηρετεί στο ίδιο σχολείο, αλλά καλύπτοντας το λειτουργικό κενό που δημιουργήθηκε.
δεν ειναι εντελως αδικο;greedo κι εμενα μου εχει κανει εντυπωση, μαλλον φταιει το συστημα εξαρχης. σε υποχρεωνει να κανεις αιτηση οριστικης τοποθετησης στην μεση του τιποτα. κρατας τη θεση κ μετα εξαφανιζεσαι.δεν μπορω να καταλαβω πως θα τακτοποιηθει αυτο
και με όσους ζητούν βελτίωση.
Αν θυμαμαι καλα οι νεοεισερχομενοι απο μεταθεση και οι υπεραριθμοι προηγουνται (νομιζω με αυτη τη σειρα αν δεν απατωμαι) και οι διαθεσίτες είναι σιγουρα τελευταιοι. Εχω χασει κι εγω οργανικες ετσι... Οχι. Οι μετατεθεντες συνεξεταζονται με τους υπο διαθεση και βελτιωση συναδελφους τους, ενω προηγουνται μονον οι οργανικα υπεραριθμοι. Οσο για το δικαιο ή αδικο, να μη μιλησουμε καλυτερα, που χτυπιεται ο αλλος στην παραμεθοριο για τα μορια και ο αλλος τα μαζευε απο το γραφειο και τον καπελωνε, οχι μονο ανεβαζοντας στα υψη τη βαση μεταθεσης, αλλα παιρνοντας και το οργανικο κενο οποτε του γουσταρε... Αυτο παντως με την ταυτοχρονη εξεταση των κενων των υποψηφιων προς μεταθεση στο ΚΥΣΔΕ, φευγει ο Α απο τη Χ περιοχη, το κενο διατιθεται στο