0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε θέλω πεσιμισμό και ηττοπάθεια. Αφού τώρα θα 'ρθει ο Κούλης και θα σώσει την κατάσταση, όπως διαρρηγνύει τα ιμάτιά της και μια ψυχή.
..........................................................(ΥΓ.
Nα λείπει το βύσσινο...!
Αν πας σε πειραματικό και μετά το τέλος των 5 ετών δεν επιλεγείς πάλι τότε να υποθέσω οτι γυρίζεις πάλι στην αρχική σου θέση και δεν ψάχνεις πάλι για οργανική. Καλά τα λέω?
Με το νέο νόμο για τα πειραματικά, μετά τα 5 χρόνια γυρίζεις στην παλιά σου οργανική.Με τον παλιό νόμο παρέμενες στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ-ΠΥΣΠΕ του πειραματικού (έπαιρνες δηλαδή μετάθεση σε εκείνη τη διεύθυνση).
οχι..οχι...οκ..πες μου οτι τρολαρεις πληζ!!!!!!!!! Να δω το βλεμμα της τρελης αγελάδας να γινεται υπουργος παιδειας..εχω μεταναστευσει για το ουζμπεκισταν!
Δεν προκύπτει από καμία νομοθετική διάταξη απώλεια της οργανικής σε αυτή την περίπτωση. Αυτό που εννοεί αυτό το σημείο της εγκυκλίου είναι ότι η οργανική θέση θεωρείται κενή για τον υπολογισμό των οργανικών κενών, όπως π.χ. πολλές Διευθύνσεις δίνουν ως οργανικά τα κενά όσων πηγαίνουν σε θέσεις εκπαίδευσης επί θητεία (το δίνουν ως έλλειμμα ωρών στον Πίνακα Α).Επειδή όμως δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε για αυτό το θέμα, καλύτερα να ερωτηθεί η κ. Ριζάκη που ήταν στη ΔΕΠΠΣ τι είχε στο μυαλό της όταν κατά καιρούς έγραφε διάφορες νομοθετικές ασυναρτησίες για να μπαλώσει/ξηλώσει τον 3966...