0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικά κοιτώντας το λίγο καλύτερα (μιλάω για την απόσπαση 5ετίας) δεν προκύπτει μετάθεση στο οικείο ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ μετά το πέρας της 5ετίας... οπότε δεν ισχύει και το παρά φύση που έλεγα (οπότε άκυρηκαι η αντίδραση... ) ... υπάρχει κάποιο άλλο εγγραφο εκτός από τους συνδέσμους που ανέρτησα?ΥΓ. Γιατί αν δεν υπάρχει προφανώς την πάτησα και εγώ με τα γραφόμενα εδώ μέσα.... mea culpa δηλαδή...
Είχα στο βάθος του μυαλού μου σαν τελευταία λύση να κάνω και για πειραματικά.Μετά από τη διασαφήνιση αυτή (για την επιστροφή στο ΠΥΣΔΕ χωρίς οργανική) και παράλληλα τη μη δυνατότητα υπηρεσιακών μεταβολών, ας ψάξουν αλλού για μαλαματένιους...
"Αρα δεν άνηκες στο ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ του πειραματικού με την καμία που λενε... "Ανήκες στο ΠΥΣΠΕ του πειραματικού, είμαι απόλυτη σε αυτό γιατί έχω φίλους-συναδέλφους που πήραν μετάθεση με αυτόν τον τρόπο και με αυτή τη διαδικασία!Και μάλιστα ήταν ο ΜΟΝΟΣ τρόπος με τον οποίο μπόρεσαν να έρθουν στην πόλη που επιθυμούσαν.
Εν οψει των υπηρεσιακων μεταβολων (κατα Μπρατη) λετε να μας κρατησουν σχολεια μεχρι τις 10 ιουλιου;
Είχες το δικαίωμα με αίτησή σου να επιλέξεις. Σχετ. βλ. το άρθρο 5, παράγραφος 9 στην:http://edu.klimaka.gr/arxeio/nomothesia-fek/fek-96-1995-organosi-leitourgia-peiramatika-scholeia-klimaka.pdf
λές;;;;;;;;;;;;;;;;; να το δουμε κι αυτο;;;οι υπηρεσιες πώς θα βγούνε; και σε ποια περιοχη θα παρουσιαστουμε και πότε; και αναληψη υπηρεσίας πώς θα γίνει στο νεο σχολειο;;; κοιτα που εχει λογικα ερεισματα αυτο που λες!! μπορει να γινει ΚΑΙ καλυτερο δηλαδη!