0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο απεγκλωβισμος μας απο τα νησια οχι μονο δεν επιβαρυνει τον προυπολογισμο αλλα θα τον ελαφρυνεικι ολας αν υπαρχουν κενα φυσικα στις πολεις. Και θα το αποδειξω. :p100 ευρω επιδομα παραμεθοριου μου δινει τωρα15 ευρω θα του βγαινει για τον αναπληρωτη ΕΣΠΑ.85 ευρω μηνιαιο οφελος1000 το ετος ανα μεταθεση
Τις ίδιες απορίες έχω κι εγώ. Αυτό που πρέπει να διεκδικηθεί από τους μονίμους που είναι "μόνιμα εξόριστοι" τα τελευταία χρόνια που δεν γίνονται μεταθέσεις-μετακινήσεις είναι επιτέλους ο απεγκλωβισμός τους ο οποίος δεν έχει κανένα απολύτως κόστος οικονομικό. Ας ελπίσουμε πώς θα το "σφυρίξει" κάποιος επιτέλους και θα το εξηγήσει διεξοδικά!!Όχι άλλο μαστίγωμα!
++++++++ Ποιος όμως θα το σφυρίξει;μήπως πρεπει να το κάνουμε εμείς;Θα μου πείτε με ποιον τροπο ακριβώς;Δεν ξέρω,αυτο που ξέρω όμως ειναι οτι πλέον είμαστε πολλοί,αλλα δεν έχουμε τροπο να ακουστουμε!τωρα γιατι η ΟΛΜΕ δεν το κανει αυτο,γιατι δεν ειναι η φωνή μας κ εν παση περιπτώσει για ποιο λόγο να υπάρχει,αν όχι γι αυτο(να ειναι η φωνή μας)να μην αναρωτηθώ,ε;
Πάντως guest δεν μου φαίνεται πολύ πειστική η απάντηση "καλυτερα να εχω έναν αναπληρωτή ευχαριστημένο,παρά έναν μόνιμο", μια ψήφος ο ένας,μια κ ο αλλος(κ στην περίπτωση των αναπληρωτών πάντα θα υπαρχει κάποιος,γιατι κάποιος θα προσληφθεί κάπου,ενώ στην περίπτωση του μόνιμου,εχω μια ψήφο χαμένη απο χέρι τα τελευταία χρόνια)!ΥΓ:δεν ξέρω αν γίνεται κατανοητό αυτο που θέλω να πω,με τον τροπο που το λέω! 😄
Παντως guest απαντωντας στο ΥΓ σου:ο αριθμος των αναπληρωτων ειναι ασχετος με τις μεταθεσεις κ μεταθεσεις να κανει παλι 1.300.000 θα ελπιζουν για 15000 θεσεις!
καλημερα σε ολουςηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις απο εσας εικονα για τους ΠΕ06 δευτεροβαθμιας οσον αφορα τις μεταθεσεις για θεσσαλονικη. το ρωταω διοτι με εναν προχειρο υπολογισμο αν δεν εχουμε συνταξιοδοτησεις ή παραιτησεις στον κλαδο μου δε τη βλεπουμε ποτε τη θεσσαλονικη ακομα κι αν εχουμε πανω απο 100 μορια που τα εχουμε καλως ή κακως!!!
Μου προκαλεί θλίψη κάποιος να λέει νούμερα υπέρ μας και εμείς να μην του δίνουμε στοιχεία υπέρ.... τελικά τι πραγματικά θέλουμε? πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι κίνητρα μπορεί να υπάρχουν (όσο μικροκομματικά και να το δω) να θέλεις ο κλάδος σου να μην σηκώσει κεφάλι... ( αλλά για μια γενικότερη τάση του να αντιδράμε στα άσχημα αλλά να αντιδράμε και στα θετικά??? ).