0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα σε ολους.Για αμοιβαια μεταθεση εχω διαβασει οτι αυτοι που θα ανταλλαξουν θεσεις δεν πρεπει να εχουν διαφορα στα χρονια υπηρεσιας πανω απο 10 χρονια.Ομως δεν το βλεπω σε ολες τις ενημερωσεις.Τελικα ισχυει;Επισης οι αμοιβαιες μεταθεσεις ειναι μονο για αυτους που ΔΕΝ πηραν μεταθεση;Τι εννοω:Αν εγω παρω μεταθεση στην αθηνα,κατι που ειναι πολυ πιθανο γιατι ειμαι δευτερη στα μορια στον κλαδο μου πανελλαδικα,ομως εγω την εχω δευτερη επιλογη,διοτι βασικα δεν θελω αθηνα αλλα σε αλλο νομό.ΟΚ.την πηρα αθηνα.Μπορω να κανω αμοιβαια μεταθεση,αν παρω μεταθεση στην αθηνα, με αλλον του κλαδου μου απο τον νομό που θελω;Διοτι 7 ζητανε απο τον νομο που θελω να παω,να ερθουν αθηνα.Εχω το δικαιωμα αυτο;
Στις 2/7 η συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ για τις μεταθέσεις - Έως 11/7 η ανακοίνωσή τους (από
Όλες οι μεταθέσεις άραγε;;;Οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ;;
Κατά τον Κορδή (αιρετό του ΚΥΣΔΕ) όλες οι μεταθέσεις θα έχουν ολοκληρωθεί γύρω στις 18/07, αυτό ταιριάζει και με την ενημέρωση του αιρετού του ΚΥΣΠΕ, γιατί πρώτα ολοκληρώνονται οι μεταθέσεις της αθμιας και μετά της βθμιας (έτσι γίνεται όλα τα χρόνια), για τις αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ μην περιμένουμε πριν το τέλος Αυγούστου, αυτό λένε και όλοι οι αιρετοί των ΚΥΣΠΕ/ΚΥΣΔΕ στα ενημερωτικά τους, καλώς ή κακώς αυτοί γυρνάνε στο υπουργείο και έχουν τις πληροφορίες.
.............................................Να θυμίσ επίσης με την ευκαιρία ότι αν δεν κάνω λάθος το προσεχές φθινόπωρο έχουμε εκλογές για ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ και ΚΥΣΔΕ (και αντίστοιχα ΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ, ΚΥΣΠΕ), οπότε καλό είναι κάποια νούμερα να μας δίνονται με μια επεξήγηση..................................................
Καλημέρα! Θα ηθελα να ρωτησω τα εξης: Αν παρεις μεταθεση και δε θες καποια από τις διαθέσιμες οργανικες, μπορεις να παραμείνεις στη διάθεση; Ή αν περισσεψει οργανικη που δεν την εχεις δηλώσει, σου τη δινουν υποχρεωτικα; Κ αν παραμείνεις στη διαθεση κ τοποθετηθείς σε λειτουργικο κενο, μπορεις να ζητήσεις μεταθεση για τον επομενο χρονο, θεωρείται ότι ξεχρεωσες με το λειτουργικο κενο ή όχι;