0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι διορισμοί γίνονται σε "ανεπιθύμητες περιοχές" ως συνήθως. (οι παλιές δ' και γ' περιοχές πριν την ενοποίηση και μάλιστα νησιά και ορεινές δυσπρόσιτες περιοχές)Διορίζεται κάποιος στην πόλη του;;Συνεπώς, για να φύγουμε εμείς από αυτές τις περιοχές πρέπει να έρθουν κάποιοι άλλοι. Ε, αυτοί οι άλλοι γίνεται να είναι μόνο αναπληρωτές;Δεν γίνεται στις άγονες γραμμές που οι περισσότεροι έχουν κλείσει 10ετία να φύγουν όλοι και να μην υπάρχει μόνιμος. Πόσο πιο απλά να το πω;; Γίνεται να ανοίξει το σχολείο με διευθυντή και άντε 1-2 συναδέλφους μόνιμους;; Πώς θα γίνουν εξετάσεις Σεπτεμβρίου όταν οι αναπληρωτές έρχονται στην καλύτερη από Οκτώβρη;;Γι' αυτό έχει ειπωθεί ότι οι μεταθέσεις συνδυάζονται με νέους μόνιμους διορισμούς.Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
Καμία πονηρή διαχείριση προσωπικού δεν κάνει το Υπουργείο. Το Υπουργείο απλώς δεν κάνει καμία διαχείριση προσωπικού (παρότι θεωρητικώς θα μπορούσε).
Δεν νομίζω ότι είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να πάνε στον Έβρο και δεν μπορούν. Όποιος θέλει να φύγει από τον Έβρο ευνοείται; Αυτό είναι το ζητούμενο
Εγώ θέλω! Αν η οργανική σου είναι στο πιο μακρινό νησί της Δ΄Δωδεκανήσου και η οικογένειά σου Κ.Μακεδονία, μια χαρά σου φαίνεται ο Έβρος! Παρακαλάω!!!