0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι δάσκαλοι δεν έχουν καμία σχέση με τους καθηγητές. δάσκαλοι δεν τρέχουν σε 5 σχολεία για να συμπληρώσουν ωράριο. οι εκπαιδευτικοί έχουν πάρα πολλές υπεραριθμίες και διάσπαρτα ωράρια σε πολλά σχολεία.αν δείτε τους πίνακες της Δ Αθήνας έλλειμα 11 ωρών δεν δίνεται οργανικό κενό .ακόμα και αν υπάρχουν δύο 11ωρα έλλειμα σε γειτονικά σχολεία δεν δίδεται ένα οργανικό κενό 22 ωρών. απλά δεν καταγράφεται τίποτα!!!!!!
Εχει ενα ωραιο αρθρο το αλφαβητα : Τα οργανικά κενά, ανά περιοχή μετάθεσης, με βάση τα οποία έγιναν οι μεταθέσεις του 2014 στην Π.Ε.Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%84%CE%B1-%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CE%AC-%CE%B1%CE%BD%CE%AC-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B1-%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B1-%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-2014-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD#ixzz37HTQ8LxB Ωραιο..πεντακαθαρο..ξερεις τι και που και ποσοι.Η δευτεροβαθμια τιποτα , ψαχνουμε σαν τους ηλιθιους τι εβγαλε η καθε ΔΙΔΕ. Ακουμε τον εναν, φημες απτην αλλη. Καλα. Δεν ντρεπεται κανεις?
Το θέμα είναι ότι στην Α΄βάθμια δόθηκαν ελλείμματα. Στη
εγω ξέρω οτι οι ΔΙΔΕ δεν εχουν βγει να ανακοινωσουν τι εχουν απο προσωπικο. με θυμωνει που οι υπευθυνοι το αφηνουν , και δεν αντιδρουν. Εμας δεν μας υπολογιζουν ουτως ή άλλως. Ειμαστε η λασπη στα παπουτσια τους.
Αναπληρωματικό μέλος για την ακρίβεια. Πάντως για τον Πειραιά έχουν βγάλει ανακοίνωση οι αιρετοί σχετικά με τα κενά. Μαύρη μαυρίλα, ιδιαίτερα για εμάς τους φιλολόγους.
Δε την έχω βρει αυτή την ανακοίνωση. Μιλάω όμως για επίσημες αναρτήσεις από την πλευρά της διοίκησης, όχι για ανακοινώσεις αιρετών. Γιατί δε δημοσιοποιεί η διοίκηση τις εκτιμήσεις της; Έχει κάτι να κρύψει;