0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φίλε/η anyname το link αναφέρεται σε πίνακα μορίων βελτίωσης-ορ.τοποθέτησης...η όλη διαδικασια θα γίνει μετά την ανακοίνωση των μεταθέσεων, ωστε να καθοριστούν ορθά τα οργανικά κενά
H ανακοίνωση των μορίων για βελτίωση - ορ. τοποθέτηση είναι υποχρεωτική και κανονικά πρέπει να γίνεται μαζί με την ανακοίνωση των μορίων των αιτούντων μετάθεση από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ σε κάθε Δευτεροβάθμια...οι ρυθμίσεις υπεραριθμιών και οι βελτιώσεις τοποθετήσεις γίνονται αποκλειστικά μετά τις μεταθέσεις...Αυτό είναι πολύ λογικό γιατί π.χ. σε ένα σχολείο υπάρχουν 2 φιλόλογοι από τους οποίους ο 1 βγαίνει υπεράριθμος, αν ο 2ος όμως πάρει μετάθεση και φύγει από το σχολείο η υπεραριθμία αίρεται
ΟΚ tzamalou. Είσαι σαφής. Γιατί, όμως, άλλες δ/νσεις, π.χ. Πειραιά: http://dide-peiraia.att.sch.gr/ θέτουν την ανακοίνωση των μεταθέσεων ως βασική προϋπόθεση έναρξης των αντίστοιχων διαδικασιών;"Λόγω της καθυστέρησης της ανακοίνωσης των μεταθέσεων από το Υ.ΠΑΙ.Θ., όλες οι διαδικασίες τοποθέτησης εκπαιδευτικών που προβλέπονται από το Π.Δ. 50/96 (άρθρα 14,15,16) όπως τροποποιήθηκε από το Π.Δ.100/97 (ρύθμιση υπεραριθμιών- οριστικές τοποθετήσεις- βελτιώσεις) θα ξεκινήσουν από το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά μετά τις 15 Ιουλίου."Με άλλα λόγια, πώς ακριβώς (αν) σχετίζεται επί της ουσίας το ένα (ρύθμιση υπεραριθμιών- οριστικές τοποθετήσεις- βελτιώσεις) με το άλλο (μεταθέσεις); Αν κάποιος γνωρίζει, θα ήθελα τα φώτα του. Ευχαριστώ.
Καλά ρε silkcut, μη βαράς...! Λογικές επαγωγές κάνω. Πού έχω το λάθος; Προφανώς προβλέπεται ανακοινοποίηση στο ορθό, για όσους βγουν από αυτόν τον πίνακα, λόγω του ότι πήραν μετάθεση. Σωστά; Άρα, τί νόημα έχει να κάνω ένσταση επί του πίνακα για τα μόριά μου στη δ/νση α΄, όταν ακολούθως πάρω μετάθεση στη δ/νση β΄;Έτσι κι αλλιώς τον πίνακα με τα μόρια τον έχει η δ/νση, είτε τον ανακοινώσει είτε όχι.Αυτό, λοιπόν, αναρωτιέμαι. Γιατί να ανακοινώσει έναν πίνακα με ονόματα, που μπορεί σε λίγο να μην υπάρχουν;
άτομο που γνωρίζει τα του κυσδε μου μετέφερε πως σήμερα τελείωσαν τα μουσικα. αύριο τα καλλιτεχνικά, μεθαύριο τα διαπολιτισμικά. την παρασκευή θα συζητηθούν οι γενικές μεταθέσεις. αν προλάβουν, όλα τελειώνουν την παρασκευή, ιδάλος πάμε για δευτέρα.