0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άντε, καλό... βόλι, παίδες. Τα δυο τραγουδάκια αφιερωμένα σε όλους που ξεροσταλιάζουν περιμένοντας τα χαμπέρια. Το πρώτο ειδικά λέει μεγάλες αλήθειες...................................Κακούργα Μοριοδότηση για σένα τι τραβάνε,οι δόλιοι εκπαιδευτικοί που τα νησιά γυρνάνε......Δωστε μου μορια πολλα,μετάθεση να πάρωγιατι εδω που έφτασα φοβαμαι τον κουμπάρο....Γαμώ την ειδικότητα ,που είναι κορεσμένηδώδεκα χρόνια μόρια μα η πόρτα σφαλισμένη'...εκεί που γνωριστήκαμε και κάναμε παρέα,μου ήρθε η μετάθεση, να πάω για Κορέα!" (κάπου πιο κοντά ελπίζω).
Άντε, καλό... βόλι, παίδες. Τα δυο τραγουδάκια αφιερωμένα σε όλους που ξεροσταλιάζουν περιμένοντας τα χαμπέρια. Το πρώτο ειδικά λέει μεγάλες αλήθειες.https://www.youtube.com/v/mV0qkVbjFOY..Κακούργα Μοριοδότηση για σένα τι τραβάνε,οι δόλιοι εκπαιδευτικοί που τα νησιά γυρνάνε......Δωστε μου μορια πολλα,μετάθεση να πάρωγιατι εδω που έφτασα φοβαμαι τον κουμπάρο....Γαμώ την ειδικότητα ,που είναι κορεσμένηδώδεκα χρόνια μόρια μα η πόρτα σφαλισμένηhttps://www.youtube.com/v/sd9a_irs4cA'...εκεί που γνωριστήκαμε και κάναμε παρέα,μου ήρθε η μετάθεση, να πάω για Κορέα!" (κάπου πιο κοντά ελπίζω).
Στην αττικη υπαρχουν πολλα κενα οικονομολογων, καμια 40ρια, φυσικων καμια 20αρια, και καποια στη ροδο, δεν νομιζω να ασχοληθει καποιος με τη δ δωδεκ που εχει και αυτη κενααυριο αργα το απογευμα λογικα θα βγουν οι μεταθεσεις καλη τυχη σε ολουςσυγχαρητηρια στον jak13, για την επερχομενη μεταθεση, αντε να βλεπει την ομαδα απο κοντα
Α, όλα κι όλα! Δεν ήταν δικά μου τα παραπάνω. Αυτό όμως είναι:ΑΜΟΙΡΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΟι μέρες φεύγουνε αργά, σταγόνα τη σταγόνα,Κι εγώ στο διαολόνησο, ωσάν το Ροβινσώνα,Να περιμένω μάταια να έρθει το χαμπέρι,Που στη στεριά κάποια στιγμή ταχιά θε να με φέρει.Δε λέω, καλά ήταν στην αρχή• ψαράκι, βόλτες, γλέντια,Μα τόσα χρόνια είμαι δω, που έχω βγάλει λέπια.Μου έλειψε το σπίτι μου, σιχάθηκα τα πλοία,Δώστε μου μποτιλιάρισμα, κόρνες και οχλαγωγία.Απ’ το οξυγόνο το πολύ, έχω βαριά αρρωστήσει,Μου λείπει διοξείδιο• αυτό θα μ’ αναστήσει.Οι υπουργοί αλλάζουνε και προκοπή δεν είδα,Χρόνους έκανα αμέτρητους, μακριά απ’ την πατρίδα.Η τρέλα με πολιορκεί, σε λίγο θα ‘σαλτάρω’,Αν φάω τον Παρασκευά, για το Δαφνί σαλπάρω!
Κενα μαθηματικων physike 13