0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχω να δηλωσω οτι ο Καρλαυτης απανταει παιδια,και τα εχει φτυσει ο ανθρωπος.Πηρα τηλεφωνο,με τα πολλα,επειδη μιλαγε συνεχεια επιασα.Ξεκινησα ευγενικα...χιλια συγνωμην κλπ..με εκοψε εντελως και μου λεει ΟΝΟΜΑ ΠΕΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ,ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ...Λοιπον,εγω πηρα μεταθεση,οχι ομως στην πρωψτη επιλογη μου που ΔΕΝ ηταν αθηνα,αλλα τουλαχιστον στη δευτερη.Δεν πειραζει..ειμαι ικανοποιημενη.Καλη επιτυχια σε ολους σας..
Συναδέλφισσες, συνάδελφοιΣχετικά με τις μεταθέσεις των εκπαιδευτικών, να σας ενημερώσω ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε σε επίπεδο ΚΥΣΔΕ. Αναμένεται η υπογραφή του Υπουργού για να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις. Θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση των αιρετών για όλα τη διαδικασία των μεταθέσεων.Νεκτάριος ΚορδήςΑιρετό Μέλος του ΚΥΣΔΕ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοιΣχετικά με τις μεταθέσεις των εκπαιδευτικών, να σας ενημερώσω ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε σε επίπεδο ΚΥΣΔΕ. Αναμένεται η υπογραφή του Υπουργού για να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις. Θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση των αιρετών για όλα τη διαδικασία των μεταθέσεων.Νεκτάριος ΚορδήςΑιρετό Μέλος του ΚΥΣΔΕΑπό fb
Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ!
Μας μπερδεύει Γατόπαρδε. Σαν την Πυθία μιλάς, με γρίφους. Πήρες μετάθεση, όχι στην πρώτη σου επιλογή που ΔΕΝ ήταν Αθήνα, αλλά στη δεύτερη, άρα δηλαδή στην Αθήνα; Δε μας λες ξεκάθαρα ποια ήταν η πρώτη και ποια η δεύτερη; Δε θα σε κυνηγήσουμε για... αυτόγραφα, έχεις το λόγο μας.