0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πόσο τους νοιάζει τους αιρετούς της
Καλησπερα και καλο ξημερωμα σε οσους δεν εχουν ακομα παει για υπνο..Υπαρχουν καθολου πληροφοριες για χημικους;Κι οταν λεμε οτι δεν υπαρχουν κενα φυσικων πχ για Κρητη, τι εννοουμε; Οτι τα κατα τοπους ΠΥΣΔΕ δε ζητησαν; Η εκτιμηση των ΠΥΣΔΕ ειναι αυτη που αποστελεται στο υπουργειο, κι οχι αυτο που βγαζει το συστημα, ετσι δεν ειναι;
Και σε μένα έδωσε θετική απάντηση ο αιρετός. ΠΕ09 για Αθήνα.Μια θετική για μένα κατάληξη, ύστερα από μια δύσκολη χρονιά όπου φτάσαμε σε σημείο να μη γνωρίζουμε αν θα εκδιδόταν η εγκύκλιος μεταθέσεων....melenie, συγχαρητήρια για τη μετάθεσή σου Και στους υπόλοιπους μετατιθέμενους φυσικά.Σε όσους δε στάθηκαν τυχεροί φέτος, συνιστώ κουράγιο και υπομονή... αφού "ξεκόλλησα" κι εγώ υπάρχει ελπίδα για όλους
Καλημέρα σε όλους!
Συνάδελφοι οικονομολόγοι καταρχήν Συγχαρητήρια. Δεύτερον καλό θα ήταν να μας λέτε μόρια και περιοχή στην Αθήνα για να καταλάβουμε πως κινήθηκαν τα πράγματα, μιας και κανείς άλλος εκτός από εμας τους ίδιους δεν ενδιαφέρεται για εμάς.Και πάλι συγχαρητήρια παιδιά να έχετε καλή συνέχεια και τοποθέτηση.
Εγώ για παράδειγμα ήρθα με 78 στην Ανατολική Αττική που ήταν η πρώτη μου προτίμηση.