0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ΠΥΣΔΕ Ηρακλείου ζητησε 6 κενά Φυσικών. Αυτή ήταν και η εκτίμηση του Περιφερειακού. Αν στο Ηράκλειο δινότανε οι μεταθέσεις, κάτι το οποίο δεν έγινε όπως φαίνεται,θα υπήρχαν νέα κενά στους γύρω νομούς, αφού οι περισσότεροι συνάδελφοι που ζητούν Ηράκλειο είναι Λασιθι, Ρέθυμνο, Χανιά, κάτι το οποίο θα έδινε και άλλες μεταθεσεις προς τις πόλεις αυτές ..... Το ζήτημα είναι λοιπόν τι έγινε με το Ηράκλειο .. ( και με άλλες βέβαια περιοχές που είχαν κενά και δεν έγιναν μεταθεσεις )
Να είσαι καλά για τη πληροφορία. Για να δούμε τι θα γίνει και με μας την "αδελφή" ειδικότητα των ΠΕ10, θα κινηθεί τίποτα;
Πραγματικά θεωρώ ότι αν κάποιος έχει τόσο καλή πληροφόρηση εκ των έσω, θα έπρεπε τουλάχιστον να δίνει το νούμερο ή να "σιωπήσει για πάντα" γιατί από το 10 μέχρι το 99 είναι 89 οικογένειες δρόμος...
Επιβεβαιωνω το παραπανω και απορω πραγματικα γιατί δεν έδωσε μεταθέσεις. Το Ηράκλειο δεν έδινε πλασματικα κενα , όπως είχε γίνει στο Ρέθυμνο πριν 3 χρόνια και μετατέθηκαν σχεδόν 20 φυσικοί, οποτε σίγουρα έχει ελλειψη απο Φυσικούς και σίγουρα ζήτησαν αρκετοί. Εγώ παντως ήμουν σίγουρος οτι θα κανει 4-5 μεταθεσεις
γατοποδαρε αυτο ακριβως δε καταλαβαινω κι εγω καθοτι ειμαι ΠΕ06 και εχω πάνω απο 100 μόρια και δε πήρα ουτε φετος μεταθεση ενω στην πρωτοβαθμια εγινε χαμος με τις ειδικοτητεςμεγαλη πικρα πήραμε και φετος
Συνάδελφοι οικονομολόγοι καταρχήν Συγχαρητήρια. Δεύτερον καλό θα ήταν να μας λέτε μόρια και περιοχή στην Αθήνα για να καταλάβουμε πως κινήθηκαν τα πράγματα, μιας και κανείς άλλος εκτός από εμας τους ίδιους δεν ενδιαφέρεται για εμάς.Και πάλι συγχαρητήρια παιδιά να έχετε καλή συνέχεια και τοποθέτηση.
Ίσως να έπαιξε ρόλο τα 19 ελλείμματα βιολόγων που υπήρχαν στο νομό και ζητησε και η περιφέρεια. Μάλλον θα γίνουν μεταθεσεις σε βιολόγους στο Ηράκλειο οι οποίοι θα καλύψουν και κάποιες ώρες φυσικών. Δεν εξηγείται αλλιώς.Πάντως ειναι κρίμα για 3η συνεχόμενη χρονια με 12-15 μορια βιολόγοι στο Ηρακλειο και εμείς με 100+ μορια για άλλη μια χρονια στην αναμονή ..
Τα μόρια από μόνα τους δε φτάνουν. Παίζει μεγάλο ρόλο το ΠΥΣΠΕ προέλευσης και το ΠΥΣΠΕ μετάθεσης. Αν, δηλαδή, το ΠΥΣΠΕ προέλευσης είναι ελλειμματικό και το ΠΥΣΠΕ μετάθεσης πλεονασματικό, δύσκολα φεύγεις. Αν ισχύει το αντίστροφο, οι πιθανότητές σου αυξάνονται. Για παράδειγμα, στον Πειραιά, που τα κενά Αγγλικών στην Α/θμια είναι, κατά προσέγγιση, γύρω στα 60-70, πήραν μετάθεση γύρω στους 10 ΠΕ06.