0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δήλωσα κ εγώ μουσικα-καλλιτ-διαπ.. με διάφορα αυξημένα προσόντα (μεταπτυχιακό κλπ) κ δεν πήρα...τι στο καλό ρε γμτ πρέπει να έχει κανείς για να πάει σε ένα τέτοιο σχολείο?
καλημερα παιδια 1st εμφανιση στο forum οσο και αν προσπαθω απο κυκλαδες δεν φευγω και αναρωτιεμαι πια για τα παντα... Οσο για τις μεταθεσεις πιστευω οτι αν δεν γινει μαζικος ασεπ να παααααααρει κοσμο τοτε εμεις δεν φευγουμε. Οσο για μενα με βλεπω να παραμενω στην οργανικη μου....Στερια πια δεν ξερω αν και ποτε θα δω ...
Γί΄αυτό ρώτησα και εγώ. Δύο φίλοι μου που δεν πήραν και φέτος μετάθεση σκεφτόταν να κάνουν αίτηση για μετάθεση και απόσπαση σε Καλλιτεχνικά, Διαπολιτισμικά, Μουσικά και Εκκλησιαστικά. Όμως δεν φαίνεται πουθενά η μοριοδότηση. Δεν μπορούν να διαλέγουν με βάση τα μόρια και να τους δέχονται μόνο εφόσον έχουν και τα όποια τυπικά προσόντα. Διάβασα κάπου ότι έκαναν 109 άτομα αίτηση στα διαπολιτισμικά και απορρίφθηκαν σχεδόν οι μισοί (52). Τι ακριβώς δεν είχαν αυτοί;
Πήρε κανείς σήμερα αιρετό να ρωτήσει αποτελέσματα;
Δεν έκανα αίτηση για απόσπαση φέτος, ας μαζέψω περισσότερα μόρια μπας και φύγω κάποια στιγμή από τη δ δωδ/σων...
Ο κλάδος πληρώνει τις ατασθαλίες των τελευταίων 15 ετών ...που χρειαζόταν πχ το τάδε ΠΥΣΔΕ στη δείνα ειδικότητα 9 εκπαιδευτικούς.. και για μπει και το βύσμα νούμερο 32..άνοιγαν οι πόρτες και για τους 32... Και για να γίνει αυτό μεσολαβούσαν αυτοί οι αιρετοί που σήμερα ανακοινώνουν τηλεφωνικά ονοματάκια... Το λυπηρό δεν είναι αυτό... Το λυπηρό είναι ότι αυτή η νοοτροπία του βολέματος θα υπάρχει ΠΑΝΤΑ στο Ελλαδιστάν..
O Κορδής στη σελίδα του γράφει:Σχετικά με τις μεταθέσεις των εκπαιδευτικών, να σας ενημερώσω ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε σε επίπεδο ΚΥΣΔΕ. Αναμένεται η υπογραφή του Υπουργού για να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις. Θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση των αιρετών για όλα τη διαδικασία των μεταθέσεων.Νεκτάριος ΚορδήςΑιρετό Μέλος του ΚΥΣΔΕΑν την ανακοίνωση τη διαβάσουμε και λίγο "διαφορετικά" μήπως υπονοεί ότι από μεριά του υπουργού μπορεί να γίνουν παρεμβάσεις + ή - στον αριθμό των μεταθέσεων; Αν είναι προς το + χαλάλι η αναμονή να πάρουν μετάθεση και άλλοι συνάδελφοι... προς την αντίθετη κατεύθυνση δεν το σκέφτομαι καν