0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
....................ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ.
Με βάση το μότο που συνοδεύει το προφίλ σας.. ο εκπαιδευτικός κόσμος διάλεξε τις αλυσίδες και όχι τα όπλα..Και για τα ανωτέρω.. ΕΜΕΙΣ ευθυνόμαστε λοιπόν...
Να με συγχωρείς, αλλά ορισμένοι έχουν χάσει από τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις τα τελευταία 3 χρόνια δυο μισθούς. Το ότι ο κλάδος δεν έχει σύμπνοια είναι αναμφίβολο. Αλλά να μη βγάζουμε λάδι" την πολιτική ηγεσία. Τέτοιες θεωρήσεις, ειδικά όταν διοχετεύονται έντεχνα στο πόπολο ("μαζί τα φάγαμε"), είναι εκ του πονηρού, όπως καταλαβαίνεις.
Τα πολλαπλά προβλήματα της εκπαίδευσης, η επίλυσή τους μάλλον θα ξεκινήσει από την αυτοκριτική του κλάδου.Εάν τώρα η αυτοκριτική είναι "εκ του πονηρού"... σεβαστή η άποψή σας, αλλά όχι αποδεκτή.
Περιμένεις αυτοκριτική στο pde [...]καλόμαθαν όλοι με τα 20 μόρια να χτυπάνε καλές περιοχές (που δεν έμπαινες με κάτω από 90 παλιότερα) την τελευταία χρονιά που έγιναν ουσιαστικές μεταθέσεις και νόμιζαν ότι πάντα έτσι ήταν.....ποια αυτοκριτική, εδώ έχουμε έλλειψη αυτογνωσίας και ...προσανατολισμού
Προφανώς άλλη ήταν η σημασία των λεγομένων μου, ποτέ δεν υποστήριξα ότι ο κλάδος δεν πρέπει να κάνει αυτοκριτική, αλλά ας σταματήσουμε εδώ, γιατί έχουμε βγει off topic. Και θα επιμείνω, τελείως διαφορετικό πράγμα η αυτοκριτική και τελείως διαφορετικό το αυτομαστίγωμα.Να θέσω κι ένα παράδειγμα: υποστήριξαν κάποιο συνάδελφοι ότι ενώ στο Ηράκλειο υπάρχουν 4-5 κενές οργανικές θέσεις φυσικών, η μέχρι τώρα πληροφόρηση δείχνει 0 μεταθέσεις στον εν λόγω νομό. Εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, ποιος έχει ευθύνη για το γεγονός ότι το ΚΥΣΔΕ και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου παρανομεί; Ο κλάδος;
Ελήφθη σε ΠΜ... από άγνωστό μου εντός του φόρουμ μέλος...
Οι αιρετοί εκπρόσωποι που στέλνουμε να μας εκπροσωπήσουν και αντί να δώσουν αγώνα διεκδίκησης κεκτημένων δίνουν τα χέρια με τις ηγεσίες κάτω από το τραπέζι. Και εκείνοι οι ΟΛΜΕΔΕΣ που πάλεψαν να κατοχυρώσουν τους άνω των 12 ετών να μην μετακινούνται με υποχρεωτικές μεταθέσεις έστω και αν περισσεύουν... Μεταξύ μας ξεπουλιόμαστε... για ποιον κλάδο μου μιλάτε; Εάν ήμασταν ικανοί / ηθικοί / μαχητές θα τους χορεύαμε όλους.. πρώτα θα ρωτούσαν εμάς και μετά τον ΣΕ