0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ θα επαναλάβω την άποψή μου, όσα μόρια και να έχει κάποιος αν δεν εξομαλυνθούν τα πλεονάσματα σε όλες τις ειδικότητες σε όλα τα ΠΥΣΔΕ (χρονοβόρα διαδικασία) δεν πρόκειται οι αριθμοί των αιτήσεων μετάθεσης που θα ικανοποιούνται να επανέλθουν σε φυσιολογικά επίπεδα.
ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΟΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΕ ΑΠΛΑ
Victoryhope, συμφωνώ μέχρι κεραίας σε όλα, μέχρι την τελευταία τελεία.Και για να ευθυμήσουμε λίγο, εσύ τι κάνεις ακόμα στην Αθήνα;
αυτη η καθυστερηση μονο σε μενα φαινεται περιεργη;;; ειναι νορμαλ να χει τελειωσει η διαδικασια και να μην ανακοινωνονται;
Κρίμα κι έλεγα να έφευγα για αλλαγή παραστάσεων...
O MΠΡΑΤΗΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ !!!Όταν το 2011 εκλέχτηκα για πρώτη φορά στο ΚΥΣΠΕ προσπάθησα να κάνω πράξη αυτά για τα οποία είχα δεσμευθεί στους συναδέλφους εκπκούς της ΠΕ. Διαφάνεια-ισονομία-αντικειμενικότητα-αξιοκρατία, στις αποφάσεις του Συμβουλίου.Κάναμε πράξη τη μοριοδότηση των αποσπάσεων από το 2011,κι αν εξαιρέσουμε την περσινή χρονιά τα δυο πρώτα χρόνια λειτούργησε πάρα πολύ καλά.Ελπίζω φέτος να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και να μην ζήσουμε τα περσινά παρατράγουδα.Ταυτόχρονα απαιτήσαμε να δίνονται στους αιρετούς σε ηλεκτρονική μορφή τα αποτελέσματα των μεταθέσεων και των αποσπάσεων,τα οποία τα δημοσιεύουμε αμέσως μετά τη λήξη του Συμβουλίου και πριν ακόμη υπογραφούν από τον υπουργό.Αυτό γιατί μεσολαβεί συνήθως διάστημα μερικών ημερών από τη συνεδρίαση του Συμβουλίου μέχρι την υπογραφή από τον υπουργό και σ αυτό το διάστημα διάφοροι πολιτικάντηδες ( γραφείο υπουργού,γραφεία βουλευτών,συνδικαλιστές κλπ) πουλούσαν εκδούλευση στους συναδέλφους,ενημερώνοντάς τους τηλεφωνικά για τα αποτελέσματα.Παρά το γεγονός ότι οι εποχές έχουν αλλάξει,δυστυχώς, ορισμένοι εξακολουθούν να εφαρμόζουν την ίδια τακτική,πιστεύοντας ότι οι συνάδελφοι τρώνε "κουτόχορτο".Προσωπικά,πάντως,είμαι πολύ περήφανος που στο ΚΥΣΠΕ καταφέραμε και κατακτήσαμε( χρειάστηκαν,βέβαια, ομηρικές μάχες γι αυτό) την απόλυτη διαφάνεια,σεβόμενοι πλήρως την αξιοπρέπεια των συναδέλφων.Η άμεση ενημέρωση των συναδέλφων στον ίδιο χρόνο είναι δικαίωμα όλων κι όχι των λίγων που έχουν "τον τρόπο".Αυτή είναι βασική υποχρέωση όλων των αιρετών.