0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Mπορείς να φύγεις! Μπορείς να κάνεις αίτηση για εσωτερική απόσπαση. Γίνεται μέσω Η/Υ στο site της διεύθυνσης κάθε Αύγουστο (πέρυσι έγιναν 18/08,νομίζω). Και μάλιστα οι εσωτερικές αποσπάσεις είναι καλύτερες απο βελτίωση θέσης, γιατί στη βελτίωση πρέπει να υπηρετήσεις ένα χρόνο την οργανική σου, για να μπορείς να ζητήσεις μετάθεση. Εγώ κάθε χρόνο κάνω για εσωτερική απόσπαση. Δηλώνεις ό,τι κενά θέλεις και αν δεν ανοίξουν, δδεν πας!Να σε ρωτήσω κι εγώ κάτι; Επειδή κι εγώ δήλωσα κάθε ξηρά που μπορούσα από Πελ/νησο ως Έβρο, είχες δηλώσει και Αιτωλοακαρνανία; Αυτή άνοιγε κάθε χρόνο. Α' Δωδεκανήσου είχες δηλώσει;
ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙΑντί να αγωνίζονται ΟΛΟΙ οι συνδικαλιστες για περισσότερες μεταθέσεις κάνουν μόνο τον τηλεφωνητή ... και όσοι πάνε σε θέση συμβούλου ξεχνούν τις ρίζες τουςΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑΜια απόφαση κάποιων αλλάζει την ζωή 8700 ανθρώπων - οικογενειών ...
O MΠΡΑΤΗΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ !!!Όταν το 2011 εκλέχτηκα για πρώτη φορά στο ΚΥΣΠΕ προσπάθησα να κάνω πράξη αυτά για τα οποία είχα δεσμευθεί στους συναδέλφους εκπκούς της ΠΕ. Διαφάνεια-ισονομία-αντικειμενικότητα-αξιοκρατία, στις αποφάσεις του Συμβουλίου.Κάναμε πράξη τη μοριοδότηση των αποσπάσεων από το 2011,κι αν εξαιρέσουμε την περσινή χρονιά τα δυο πρώτα χρόνια λειτούργησε πάρα πολύ καλά.Ελπίζω φέτος να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και να μην ζήσουμε τα περσινά παρατράγουδα.Ταυτόχρονα απαιτήσαμε να δίνονται στους αιρετούς σε ηλεκτρονική μορφή τα αποτελέσματα των μεταθέσεων και των αποσπάσεων,τα οποία τα δημοσιεύουμε αμέσως μετά τη λήξη του Συμβουλίου και πριν ακόμη υπογραφούν από τον υπουργό.Αυτό γιατί μεσολαβεί συνήθως διάστημα μερικών ημερών από τη συνεδρίαση του Συμβουλίου μέχρι την υπογραφή από τον υπουργό και σ αυτό το διάστημα διάφοροι πολιτικάντηδες ( γραφείο υπουργού,γραφεία βουλευτών,συνδικαλιστές κλπ) πουλούσαν εκδούλευση στους συναδέλφους,ενημερώνοντάς τους τηλεφωνικά για τα αποτελέσματα.Παρά το γεγονός ότι οι εποχές έχουν αλλάξει,δυστυχώς, ορισμένοι εξακολουθούν να εφαρμόζουν την ίδια τακτική,πιστεύοντας ότι οι συνάδελφοι τρώνε "κουτόχορτο".Προσωπικά,πάντως,είμαι πολύ περήφανος που στο ΚΥΣΠΕ καταφέραμε και κατακτήσαμε( χρειάστηκαν,βέβαια, ομηρικές μάχες γι αυτό) την απόλυτη διαφάνεια,σεβόμενοι πλήρως την αξιοπρέπεια των συναδέλφων.Η άμεση ενημέρωση των συναδέλφων στον ίδιο χρόνο είναι δικαίωμα όλων κι όχι των λίγων που έχουν "τον τρόπο".Αυτή είναι βασική υποχρέωση όλων των αιρετών.
.Η άμεση ενημέρωση των συναδέλφων στον ίδιο χρόνο είναι δικαίωμα όλων κι όχι των λίγων που έχουν "τον τρόπο".
Ναι..μια χαρα τα λεει ο Μπρατης,μονο που και αυτος τωρα πολιτικο παιχνιδακι κανει.Διοτι αυτο εδω..,ειναι απαραδεχτο.Ποιον τροπο κυριε μπρατη;Επεσε εδω το τηλεφωνο,και καποιοι κατορθωσαμε να πιασουμε γραμμη.Ποιον τροπο λοιπον;Παιχνιδακια απο την μια μερια,παιχνιδακια και απο την αλλη..και πραγματικα τους εχω σιχαθει ολους.Για αυτο ας προσεχουμε τι ψηφιζουμε και να τα θυμομαστε αυτα οταν ψηφιζουμε.Ειτε αιρετους,ειτε στις εθνικες εκλογες.
Θέλω να φύγω από τη β αθηνας για κυκλαδες ρεε και δε μπορω... 60 μαθηματικοι θελανε β αθηνας και 2 μόνο (εγω ο ενας) για δ κυκλαδων απ΄ολη την Ελλαδα. Φυγανε με συνταξη 5-6 και υπαρχουν τουλαχιστο 10 λειτουργικα κενα για δ κυκλαδων.Μπορει καποιος να μου πει γιατι δεν πηρα τη μεταθεση?Μπορω να κανω ενσταση?Θελω να φυγω απο τη κολαση της Αθηνας ρεεεεεεεε
Όχι δεν είχα δηλώσει απ αυτά καθόλου. Το σκέφτομαι αυτό που λες για άλλο νησί της δ δωδσου αλλά στα τυφλά να κάνω αίτηση χώρις να ξέρω κενά μου φαίνεται περίεργο...