0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θέλω να φύγω από τη β αθηνας για κυκλαδες ρεε και δε μπορω... 60 μαθηματικοι θελανε β αθηνας και 2 μόνο (εγω ο ενας) για δ κυκλαδων απ΄ολη την Ελλαδα. Φυγανε με συνταξη 5-6 και υπαρχουν τουλαχιστο 10 λειτουργικα κενα για δ κυκλαδων.Μπορει καποιος να μου πει γιατι δεν πηρα τη μεταθεση?Μπορω να κανω ενσταση?Θελω να φυγω απο τη κολαση της Αθηνας ρεεεεεεεε
Σίγουρα στις εσωτερικές αποσπάσεις δε μας δίνουν κενά, γιατί μπορεί ο καθένας από εμάς να δηλώσει ότι θέλει και να γινούν και αμοιβαίες, κατά κάποιο τρόπο μετακινήσεις. Δηλωσε μόνο τις επιλογές που θες πολύ και άφησέ το στην τύχη του. Από Σεπτέμβρη όλα τα Δωδεκάνησα θα έχουν κενά!!!
Δηλαδή εγώ που έπιασα εχθές το τηλέφωνο που έδωσαν κάποιοι εδώ σ αυτό το forum και έμαθα ότι δεν παίρνω μετάθεση, χωρίς να γνωριζω με ποιον μιλάω, πάει να πει ότι έχω τον "τρόπο" μου;;; Εντάξει μην τρελένεστε κιόλας...
Εγώ θα επαναλάβω την άποψή μου, όσα μόρια και να έχει κάποιος αν δεν εξομαλυνθούν τα πλεονάσματα σε όλες τις ειδικότητες σε όλα τα ΠΥΣΔΕ (χρονοβόρα διαδικασία) δεν πρόκειται οι αριθμοί των αιτήσεων μετάθεσης που θα ικανοποιούνται να επανέλθουν σε φυσιολογικά επίπεδα.
Σε αυτή τη χώρα προ πολλού τίποτα δεν είναι νορμάλ και κανείς δεν αντιδρά. Γιατί πιστεύεις ότι είναι νορμάλ να λέει ο αιρετός ότι θα ενημερώσει για τη διαδικασία των μεταθέσεων αφού υπογράψει ο υπουργός; Δηλαδή αν βγει και πει τι έγινε και πως πριν υπογράψει ο υπουργός είναι παράνομο; Ενώ είναι νόμιμο να ενημερώνουν κατ ιδίαν όποιον καταφέρει να τους βρει στο τηλέφωνο. Και επιτέλους γιατί δηλαδή θα πρέπει να με υποχρεώσουν να τους πάρω τηλέφωνο για να με ενημερώσουν για κάτι που θα έπρεπε να έχουν κάνει οι ίδιοι;Οι συνάδελφοι καλά έκαναν και πήραν τηλέφωνο δεν είναι αυτοί το πρόβλημα αλλά, οι κατέχοντες την εξουσία που εκβιάζουν και βιάζουν τους ανθρώπους που βρίσκονται στην ανάγκη.
Μόλις μίλησα με αιρετό του ΚΥΣΔΕ.Ο άνθρωπος είπε ότι ελάχιστοι φυσικοί μετακινήθηκαν..Θα κάνει κοράτζα το αλάτι πάνω μας μέχρι να πάρουμε μετάθεση από το νησάκι...
Συνδεδεμένος kos1Νέο μέλος*Μηνύματα: 13Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)Απ: Μεταθέσεις 2014Παράθεση« Απάντηση #5186 στις: Σήμερα στις 05:25:03 μμ »ΠαράθεσηΠαράθεση από: Γατόπαρδος στις Σήμερα στις 05:09:44 μμΝαι..μια χαρα τα λεει ο Μπρατης,μονο που και αυτος τωρα πολιτικο παιχνιδακι κανει.Διοτι αυτο εδω..,ειναι απαραδεχτο.Ποιον τροπο κυριε μπρατη;Επεσε εδω το τηλεφωνο,και καποιοι κατορθωσαμε να πιασουμε γραμμη.Ποιον τροπο λοιπον;Παιχνιδακια απο την μια μερια,παιχνιδακια και απο την αλλη..και πραγματικα τους εχω σιχαθει ολους.Για αυτο ας προσεχουμε τι ψηφιζουμε και να τα θυμομαστε αυτα οταν ψηφιζουμε.Ειτε αιρετους,ειτε στις εθνικες εκλογες. Τώρα που έπιασες τη γραμμή καλά αρχίζεις το κυρηγμα ηθικής στους άλλους...
« Απάντηση #5186 στις: Σήμερα στις 05:25:03 μμ »ΠαράθεσηΠαράθεση από: Γατόπαρδος στις Σήμερα στις 05:09:44 μμΝαι..μια χαρα τα λεει ο Μπρατης,μονο που και αυτος τωρα πολιτικο παιχνιδακι κανει.Διοτι αυτο εδω..,ειναι απαραδεχτο.Ποιον τροπο κυριε μπρατη;Επεσε εδω το τηλεφωνο,και καποιοι κατορθωσαμε να πιασουμε γραμμη.Ποιον τροπο λοιπον;Παιχνιδακια απο την μια μερια,παιχνιδακια και απο την αλλη..και πραγματικα τους εχω σιχαθει ολους.Για αυτο ας προσεχουμε τι ψηφιζουμε και να τα θυμομαστε αυτα οταν ψηφιζουμε.Ειτε αιρετους,ειτε στις εθνικες εκλογες.
Παιδια μηπως ο "τροπος" βρισκεται στο πως πατατε τα πληκτρα του τηλεφωνου; Γιατι εγω επαιρνα κ το πρωι κ τωρα κ δεν το σηκωνουν!