0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τέλειααααααααα! Συνολικά οι μεταθέσεις ειναι 740ΠΕ02 ικανοποίηση 10%ΠΕ03 ικανοποίηση 4%ΠΕ04 ικανοποίηση 3,5%Έχω ενθουσιαστεί!
ΠΕ03 57 μορια δε πιανει Γ ΑΘΗΝΑΣΠΕ03 55 μορια δε πιανει Α ΑΘΗΝΑΣ
Δηλαδή θες να μας πεις ότι σε πραγματικά νούμερα είναι για ΠΕ02: 163ΠΕ03: 26ΠΕ04: περίπου 36+ χωρίς να λαμβάνω υπόψη ότι στους ΠΕ04 περιλαμβάνονται οι φυσικοί, οι χημικοί και οι βιολόγοι υπολογίζω λίγους αλλά δεν έχω στοιχεία για τον αριθμό των βιολόγων και γεωλόγων που έκαναν αίτηση..Αυτές οι 3 ειδικότητες μαζί είναι περίπου το 30% του συνολικού αριθμού αιτήσεων που ικανοποιήθηκαν φέτος ενώ πέρυσι οι μεταθέσεις των ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04,01 και ΠΕ04,02 αποτελούσαν το 57% του συνολικού αριθμού των μεταθέσεων; κάτι δεν μου πάει καλά ή εγώ τα υπολογίζω λάθος...
Συνολικά οι μεταθέσεις ειναι 740ΠΕ02 ικανοποίηση 10%ΠΕ03 ικανοποίηση 4%ΠΕ04 ικανοποίηση 3,5%Στις ειδικότητες αυτές έδωσαν μεταθέσεις χωρις να ληφθούν υπό όψιν οι εκτιμήσεις ΠΥΣΔΕ
Οι περισσοτεροι αναπληρωτες προσλαμβανονται στις βασικες ειδικοτητες.Εαν γινονταν μεταθεσεις οι περισσοτερες θα αφορουσαν μετακινησεις βασικων ειδικοτητων απο νησια και απιμακρυσμενες περιοχες προς αστικες περιοχες.Ετσι θα χρειαζοταν περισσοτερους αναπληρωτες στα απομακρυσμενα μερη που θα αδειαζαν.Ως γνωστον δεν εχουν και πολλα φραγκα για αναπληρωτες Ετσι καποιοι επρεπε να θυσιαστουν για να υπαρχει αποθεμα στις εσχατιες.Επιπλεον εμφανιζονται και καλα οτι ενδιαφερονται να καλυψουν πρωτα τις ακριτικες περιοχες ως γνησιοι πατριωτεςΛετε να εχω πολλη φαντασια;