0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ενταξει καλε μου ανθρωπε δεν θα ερθουμε στο μαγαζακι σου μεχρι να τοποθετηθεις!!!οκ!!!μπορεις να πανηγυρισεις!!!(τωρα βεβαια εσυ πως βρεθηκες εκει χωρις οργανικη κ ολοι οι υπολοιποι που τωρα υπερασπιζεστε το νομιμο,δεν θα ρωτησω!εγω παντως επειδη το εχω ξαναπει,την "οργανικη μου" τη χαριζω σε οποιον θελει κ ναι θελω να ερθω στο σπιτι μου κ ας καλυπτω λειτουργικο κενο,θα το παρω το ρισκο γιατι ο βρεγμενος τη βροχη δεν τη φοβαται,το χειροτερο που μπορει να μου συμβει,να πλεοναζω κ να με απολυσουν;μα ουτως ή αλλως δεν σκοπευω να ζω ολη μου τη ζωη με την οικογενεια μου χωρισμενη στα δυο,καποια στιγμη θα παραιτηθω!)
...Τι μπορεί να γίνει;- Να δίνονται μεταθέσεις ακόμα και όταν υπάρχουν μικρά οργανικά πλεονάσματα προκειμένου να δημιουργείται ένα "μαξιλαράκι" διαθεσιτών που θα καλύπτουν τα λειτουργικά κενά που νομοτελειακά θα προκύψουν. Και ας τεθεί ένα όριο στο πόσοι θα είναι αυτοί (π.χ. 10% επί των οργανικών). - Να συνεχιστούν οι μετατάξεις σε φορείς μέχρι μηδενισμού αποσπάσεων. Να τελειώνουμε με το φαινόμενο "είμαι δια βίου αποσπασμένος αλλά κρατάω και την οργανική στο σχολείο μου" γιατί έτσι δεν μπορεί να μετατεθεί κάποιος που θέλει πραγματικά να μπει στην τάξη.- Να κατανέμεται ισομερώς η μείωση των ωρών των διευθυντών και των συμβούλων σε όλες τις ειδικότητες για τον υπολογισμό των οργανικών κενών.
Sun πώς ξέρεις ότι δεν ξεπερνούν τις 750 οι μεταθέσεις;