0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
[...]ο άλλος που είναι πρώτα πολιτικάντης και μετά συνδικαλιστικός εκπρόσωπός μας (και που κάνει την πρώτη χρονιά του φέτος ως αιρετός ΚΥΣΔΕ) είναι συνήθως λαλίστατος για τα τεκταινόμενα στα υσ (γι αυτό και αυτή η σιωπή του με προβληματίζει),πάντως ανάρτησε σήμερα στην ιστοσελίδα του δελτίο τύπου του σωματείου εργαζομένων του Δρομοκαϊτιου προς ενημέρωση των συναδέλφων που ζητούν μετάθεση...
ιδίως αυτός (τον γνωρίζω από την εποχή που ήταν αιρετός στο ΠΥΣΔΕ μας),είναι ο ίδιος αιρετός που πέρσι τέτοια εποχή ως αιρετός του ΠΥΣΔΕ Γ Αθήνας μας ασκούσε ψυχολογική βία (εντάξει όσοι γνωρίζαμε δεν του δώσαμε σημασία) ότι όλοι όσοι χαρακτηριστούν ονομαστικά υπεράριθμοι (οργανικά) θα απολυθούν , νομίζω ότι πρέπει να τον απολύσουμε εμείς στις επερχόμενες εκλογές για ΥΣ...Επί της ουσίας των μεταθέσεων, προσωπικά εκτιμώ ότι οι όποιες μεταθέσεις δοθούν, θα δοθούν με τον ίδιο τρόπο/αλγόριθμο για όλες τις ειδικότητες.
Εαν οι αιρετοι δεν δωσουν στη δημοσιοτητα τα κενα που τους δοθηκαν θα ειναι απαραδεκτοι Λογικα ομως μπορει καποιος να ζητησει τα παντα απο τη διευθυνση προσωπικου με αιτηση του . Ειναι υποχρεωμενοι να τα δωσουν. Το πδ του 96 προβλεπει καταρτιση πινακα κενων οργανικων θεσεων που δινεται απο την αρμοδια διευθυνση στο κυσδε προκειμενου να γινουν οι μεταθεσεις.Μαλιστα η καταρτιση του πινακα γινεται με βαση τις εκτιμησεις των πυσδε λεει το πδ.Μια αντιπαραβολη των εκτιμησεων πυσδε, περιφερειακων διευθυντων και των αριθμων που τελικα εδωσε το υπουργειο στο κυσδε θα ηταν ενδιαφερουσα.
Και οι 2 αιρετοί είναι απαράδεκτοι, ο ένας (ο γνωστός ρουσφετολάγνος και προσφάτως ο εκτελών χρέη τηλεφωνητή) γιατί εκμεταλλεύεται την αγωνία των συναδέλφων να μάθουν 1 ώρα νωρίτερα τα αποτελεσματα πουλώντας εκδούλευση την οποία σκοπεύει /ελπίζει (και έτσι θα γίνει δυστυχώς) να εξαργυρώσει σύντομα στις επερχόμενες εκλογές για ΥΣ,ο άλλος που είναι πρώτα πολιτικάντης και μετά συνδικαλιστικός εκπρόσωπός μας (και που κάνει την πρώτη χρονιά του φέτος ως αιρετός ΚΥΣΔΕ) είναι συνήθως λαλίστατος για τα τεκταινόμενα στα υσ (γι αυτό και αυτή η σιωπή του με προβληματίζει),πάντως ανάρτησε σήμερα στην ιστοσελίδα του δελτίο τύπου του σωματείου εργαζομένων του Δρομοκαϊτιου προς ενημέρωση των συναδέλφων που ζητούν μετάθεση...
Εγώ είμαι φαν μόνο του εαυτού μου, γιατί έχω φροντίσει να μάθω κάποια πράγματα και να έχω προσωπική άποψη για το πότε κινδυνεύω από κάτι ή όχι,ο Κορδής απλά μας παραπλανούσε, αρχές Ιουλίου φώναζε ότι θα απολυθούν οι ονομαστικά χαρακτηρισμένοι οργανικά υπεράριθμοι και σε λίγες μέρες (όπως πολύ σωστά είπες) η βόμβα έσκασε σε άλλο μέρος, αυτοί που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ουδεμία σχέση είχαν με υπεραριθμίες αντιθέτως ήταν ειδικότητες στις οποίες υπήρχαν κενά και είχαν δοθεί και μεταθέσεις...ΥΓ επειδή δε με γνωρίζεις προσωπικά και σε βρίσκω πολύ εριστικό θα σου προτείνω να χαλαρώσεις, σκέψου νηφάλια και θα καταλάβεις πολύ καλά τι έγραψα.
Μια γλυκιά αίσθηση νοσταλγίας με πλημμυρίζει. Ζήσαμε αξέχαστες μέρες πέρσι το καλοκαίρι, τέτοια εποχή, περιμένοντας να δούμε ποιος, ποιος, ποιος θα φαγωθεί, οε οε οε οε. Έβγαινε ένα σωρό κόσμος, έλεγε το κοντό του και το μακρύ του, διαβάσαμε ένα σωρό σενάρια επιστημονικής φαντασίας τα οποία φυσικά προέρχονταν από χείλη ανθρώπων με άκρες στου υπουργείο, και στο τέλος επιβεβαιώθηκε ο 'μπαμπάς' του νήματος 'Κινητικότητα-Διαθεσιμότητα' Patreas. Απορώ πώς είναι δυνατόν να δίνουν κάποιοι βάση στα λεγόμενα των 'συνδικαληστών', που θα έλεγε και ο διακοπεύων guestteacher. Αν είχα ένα ευρώ για κάθε 'φίδι' που μας έχουν σερβίρει κατά καιρούς, θα ήμουν εκατομμυριούχος. Θυμάστε που περιόδευαν τα σχολεία, λίγο πριν υπαχθούμε στο ενιαίο μισθολόγιο και μας έλεγαν ότι είναι καλό ότι αυτό που συμβαίνει γιατί θα ανέβουν οι μισθοί μας και ο μισθός του νεοδιόριστου θα πάει στα 1.700 ευρώ; Μπορεί ποτέ να πάρει κανείς τέτοιους ανθρώπους στα σοβαρά;
ο ένας (ο γνωστός ρουσφετολάγνος και προσφάτως ο εκτελών χρέη τηλεφωνητή) γιατί εκμεταλλεύεται την αγωνία των συναδέλφων να μάθουν 1 ώρα νωρίτερα τα αποτελεσματα πουλώντας εκδούλευση την οποία σκοπεύει /ελπίζει (και έτσι θα γίνει δυστυχώς) να εξαργυρώσει σύντομα στις επερχόμενες εκλογές για ΥΣ,
καμια 50αρια φιλολογοι, καμια 60αρια μαθηματικοι και ουραγοι οι φυσικοι με 15 περιπου ατομα κι αυτα στην αττικη(οι φυσικοι) οι δυο πρωτοι κλαδοι θα χουν και πολλους στη σαλονικα
δηλαδή 50 φιλόλογοι, 60 μαθηματικοί (έστω και στο περίπου) πανελλαδικά;;;;;;;;;;;
60 πανελλαδικά ΠΕ03 ;;;;;