0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αφού τα έχουν έτοιμα από την Παρασκευή, γιατί δεν τα βγάζουν;
Μηπως να στειλουμε ολοι ενα μηνυμα εδω :loverdos@hol.gr να μην υπογραψει;;; (Τη διευθυνση τη βρηκα στο ιντερνετ)!!!
@silkcutδεν εχεις θιξει καθολου την κεντρικη επιχειρηματολογια μου , αλλα δειχνεις μια περιεργη επιμονη να κατηγορεις και τους δυο αιρετους και να ασχολεισαι με την μεταθεση μου...αυτο ειτε σημαινει διαφορετικη οπτικη ειτε εμμονη και κακη προαίρεση. Επαναλαμβάνω: ας διεκδικήσει το εκπαιδευτικό κίνημα την καταργηση των άνω (α) - (ε) παραγοντων και μετα θα δειτε ποσοστα μεταθεσεων χωρις να περιμενετε απο κανενα αιρετο τιποτα!!Και οπως πολυ σωστα ειπε καποιος πριν, οταν η πιττα ειναι μικρη (λογω της πολιτικης που δημιουργει τα (α) - (ε) ) τοτε ολοι θα μεινουν νηστικοι.Υ.Γ: Ο Καρλαυτης εκανε το λαθος να κανει τηλεφωνικες ενημερωσεις, τακτικη που εν γενει τον εκφραζει. Ο Κορδης περιμενει την ολοκληρωση της διαδικασιας προφανως να καταδικασει τη διαδικασια.Αλλωστε αντιπολιτευση ειναι και δεν κοστιζει και τιποτα. Αλλα χωρις επισημες ανακοινωσεις δεν μπορει να το κανει , ασε που ενδεχομενως μπορει να ελπιζει οτι ο ΛΟβερδος θα αυξησει εστω λιγο τον αριθμο και δεν ηθελε να τον δεσμευσει με την δημοσιοποιηση των βασεων....το τι ανεβαζει ο καθενας στο blog του ειναι θεμα προσωπικο....ζωη υπαρχει και μετα τις μεταθεσεις , ειδικα αν εχεις ρολο συνδικαλιστη και γινονται ολα αυτα που γινονται στη Γαζα
Γιατί αρχηγέ σου θίξαμε τον υπουργό; λέμε και κάτι παραπάνω για το θέμα γενικότερα δεν χάθηκε ο κόσμος.
Πιστεύεις δηλαδή οτι υπάρχουν και αλλα κενά πε04.01? μπορείς να το αποδείξεις? ή να γίνουν σε πλεονάσματα και να πάρετε άλλο μάθημα?
Σε ποιόν απευθύνεσαι; Πολλά ελέγχθησαν αυτό το ΠΣΚ αλλά μάλλον δεν έφθασαν και τώρα περάσαμε σε άλλη διάσταση, ευχόμαστε να μην βγουν μπας και αυτές που θα βγουν αργότερα είναι καλύτερες.Συνάδελφοι νομίζω κάτι δεν πάει καλά μαζί μας ....