0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μισό λεπτό να βγάλω την καπαρντινα μου τα γυαλιά τα σκούρα τα κυπατζίδικα.Από του χρόνου να βγαίνουν με βάση το myschool όλα τα πραγματικά οργανικά κενά και με βάση αυτά να γίνονται μεταθέσεις. να καταργηθεί το κυσδε και στη θέση του να υπάρχει ένας server και 4 τερματικά.Να γίνονται περίπου 100 μεταθέσεις και όλα καλά. Χαίρομαι που όλοι μας θα γίνουμε ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ χωρίς κανένα ίχνος κοινωνικής πολιτικής και ευαισθησίας στο πετσί μας. Ζήτω η κοινωνία των υπολογιστών και του myschool. ΥΓ. Θα γλιτώσουμε και από το άγχος να κάνουμε αιτήσεις και να περιμένουμε αποτελέσματα.
Ελπίζω να έχω άδικο.Πάντως αυτό που γράφεις είναι εφιαλτικό.Η ουσία είναι ότι πρέπει να δείξει κοινωνική ευαισθησία το Υπουργείο έστω και την τελευταία στιγμή και να ικανοποιήσει όσο γίνεται περισσότερες αιτήσεις μετάθεσης.
Θα γίνει αύριο εκ νέου η συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ; Προς όφελός μας θα είναι, έτσι δεν είναι;
Αύριο πράγματι θα γίνει συνεδρίαση Κυσδε αλλά το αν θα είναι προς όφελος μας δεν το ξέρει κανείς. Ας ελπίσουμε μόνο, αν και κανονικά θα έπρεπε να μαζευτούμε στο υπουργείο απ ' έξω αύριο να διαμαρτυρηθουμε. Γιατί η ολμέ δεν πρότεινε παράσταση διαμαρτυρίας;
Πάλι στα άκρα. Η στο παρόν σκοτάδι, ή ο terminator! Εσύ δεν μπορείς να σκεφτείς ένα πιο δίκαιο και παραγωγικό σύστημα, στο οποίο όλοι έχουν γνώση τι συμβαίνει? Με πραγματικά νούμερα, με ανθρώπινες καταστάσεις, και ναι με πολλές μεταθέσεις! Πρέπει να ρθει κάποιος άλλος και να σε κοροϊδέψει?Εδώ σας λένε συνάδελφοι όσο λιγότερα ξέρετε είναι για το καλό σας.ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ
Συνάδελφοι....χαλαρώστε. Αντε και πήρατε μετάθεση, αντε και πήρατε και οργανική, ποιος σας εγγυάται ότι το Σεπτέμβριο δεν θα τρέχετε σε 3-4 σχολεία (ακόμα και αυθημερόν) για να συμπληρώσετε ωράριο; Ο υπογράφων με 20 χρόνια υπηρεσίας και οργανική στην πόλη του το κάνει εδώ και τεσσερα χρόνια !!!
....ναι λοιπον το παραδεχομαι ειμαι ο Λοβερδος.
Τα οργανικά κενά τα ξέρουν και θα έπρεπε να ανακοινώνονται απ' όλες τις διδε και μόνο τότε να γίνονται οι αιτήσεις για τις μεταθέσεις. Όχι το μπάχαλο που γίνεται τώρα για να μας δουλευουν και να πουλάνε εκδούλευση οι κάθε λογείς αιρετοί.