0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
συγνώμη θα κατηγορηθούν κάποιοι γιατί ζητάνε νε εφαρμοστεί η νομιμότητα που λεει οτι η διευθυνση προσωπικού βγάζει τους πίνακες με βαση την εκτιμηση του πυσδε; Μα θα αντιτείνει κάποιος τα πυσδε λένε ψέματα. Αν λένε ψέματα να αλλάξουν τον νόμο, οσο όμως ισχύει αυτός ο νόμος είναι υποχρεωμένοι να τον τηρούν και όχι να τον καταπατούν. Διαβαστε τι λεει ο νομος του 2010 στα σημεια που εξεθεσε ο πατρέας και εγώ πριν αγνοούσα. Και οι περισσότεροι διευθυντες εκπαιδευσης που εχουν την τελικη ευθύνη συμφώνησαν με τις εκτιμησεις των πυσδε.Μην ακουω χαζομάρες για την κατσίκα του γείτονα. Προφανώς και δεν θέλει κανένας να αλλάξουν οι μεταθέσεις της παρασκευής προς τα κάτω . Η πίεση για διαφάνεια είναι αυτονόητη υποχρέωση της διοίκησης και ναι ολα πρεπει να δοθουν στη δημοσιοτητα.
Παιδια για ονομα του Θεου βεβαιως να δοθουν ολα στη δημοσιοτητα! Εγω απλως λεω οτι η εικονα κενων πλεονασματων ειναι δυστυχως αλλη απο αυτην που ελπιζουν οσοι θελουν μεταθεση.Αν τα βγαλουν ολα στο φως ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ. Εγω χαιρετω γιατι μαλλον τα Ελληνικα μου ειναι λειψα και δε γινομαι κατανοητή.
αν δώσουν με βαση τις εκτιμησεις των πυσδε τα πραγματα δεν ειναι τραγικα.
Μάλιστα, δηλαδή έχουμε δυο στρατόπεδα από τι καταλαβαίνωαυτούς που θέλουν να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα και το γείτονα που θέλει να κρατήσει όλη την κατσίκα για τον εαυτό του ώστε να έχει αυτός να φάει και να ψοφήσουν οι δικοί του γείτονες.Ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι χειρότερο.Η ουσία είναι ότι από ότι φαίνεται οι μεταθέσεις θα είναι πάρα πολύ λίγες οπότε θα μπορείτε να συνεχίσετε τους τσακωμούς και τη μιζέρια και τη γκρίνια και μετά την ανακοίνωσή τους.Άντε καλό καλοκαίριΕύχομαι να πάρουν μετάθεση όσοι έχουν παιδιά και κάθε χρόνο είναι χωριστά γιατί αυτοί πραγματικά το έχουν ανάγκη.
η αληθεια ειναι οτι και εγω πριν ημουν εριστικος και σου ζηταω συγνωμη mat. Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη πληροφόρηση. Απλώς άλλο το 8,5 και αλλο το 17% που ειπε ο κορδης. Φωνάζουμε για να φτάσουμε στο 17 και όχι στο 5.