0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κανένα νεότερο για σήμερα;;Λογικά όπως όλα δείχνουν πάμε γι' αύριο!!
... Γιατί ποιός σου είπε πως με οργανική στην πλάτη δεν τρέχεις σε δεύτερο ή και σε τρίτο σχολείο για συμπλήρωση ωραρίου? Αν δεν έχετε ορισμένοι αρκετή εμπειρία περί υπηρεσιακών μεταβολών και του τι πραγματικά συμβαίνει μην δίνεται συμβουλές σε κόσμο που δεν γνωρίζει... με το συμπάθειο δηλαδή...
Μεταφερω συνομιλια που ειχε γνωστος με μελος του ΚΥΣΔΕ"στη αυριανη συνεδριαση θα πανε στην κατευθυνση του πρωτου σεναριου του 5% (350 - 400) με κενα οπως αυτα δινονται απο το myschool , με δικαιολογια οτι φοβουνται ( μην τυχον μετατεθει καποιος και δεν παρει οργανικη και ενδεχομενο ελεγχο του Ελεγκτη δημοσιας διοικησης". Η ανακοινωνση αναμενεται για την τεταρτηεπομενως, οι γνωστοι υπερμαχοι της διαφανειας και της νομιμοτητας μπορουν να χαιρονται. ολοι εξισωνονται προς τα κατω! Με τη λογικη τους επικροτουν την παρακαμψη των ΠΥΣΔΕ των οποιων οι εκτιμησεις πανε στο καλαθι των αχρηστων και οι αιρετοι σε ΠΥΣΔΕ και ΚΥΣΔΕ εχουν διακοσμοτικο ρολο (περα μονο απο αυτο του εξιλαστηριου θυματος για τους αδαεις). ΥΓ: Πληροφορηθηκα και εγω την παρασκευη τηλεφωνικα οτι παιρνω μεταθεση. Θεωρω πως με την επισημη ανακοινωση η μεταθεση μου θα εχει κοπει...Παρολα αυτα δεν μου φταιει ο Καρλαυτης, αλλα η τεχνοκρατικη λογικη και η "νομιμοτητα" τους!ΥΓ: υποχρεωτικες μεταθεσεις οσμιζομαι να ερχονται!!!
Το οτι ειναι αδικια για τους 3 κλαδους να υπολογιζονται με τον αλγοριθμο του υπουργειου,ενω οι αλλες ειδικοτητες με τα κενα των ΠΥΣΔΕ,σαφως και ειναι.ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ;Διοτι εγω ξερω οτι περυσσι πχ πηραν πολλους μαθηματικους και ελαχιστους απο καποιες αλλες ειδικοτητες.Εκει γιατι δεν μιλησατε τοτε;Τοτε ΣΑΣ