0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
... Αυτό σου έγραψα προηγουμένως... Νεομετατιθέμενοι και διαθεσίτες στο ίδιο τσουβάλι... Θα διεκδικήσετε όμως από κοινού αυτό το οποίο περίσσεψε από την διευθέτηση των υπεραριθμιών... Δεν θέλω να απογοητεύω κανέναν... απλά το μόνον που ζητάω είναι να αναζητάτε και να διαβάζετε την νομοθεσία που διέπει όλα αυτά... καλή τύχη σε όλα... και μην ξεχνάς... ΣΥΝΕΧΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΥΣΔΕ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕΙΣ Η΄ΘΑ ΑΝΗΚΕΙΣ... Σου εύχομαι ότι καλύτερο...
.............................Παρολα αυτα,μακαρι να πανε παραπανω οι μεταθεσεις,μακαρι και αυτες οι 3 ειδκοτητες αυριο να υπολογιστουν με τον καλυτερο τροπο,ετσι ωστε να παρουν οσο το δυνατον περισσοτεροι,αλλα αυτο δεν μπορει να γινεται μονο οταν θιγονται οι μεγαλες ειδικοτητες,λυπαμαι..αλλα και οι αλλες ειδικοτητες δεν κατουρισαν στο πηγαδι.................................
Εάν αδικηθηκαν αλλες ειδικοτητες τα προηγουμενα χρονια κακώς αδικήθηκαν . Εννοείται. Η αληθεια ειναι οτι η φωνη σου οταν εισαι μικρο νουμερο δυσκολα ακουγεται. Πραγματικά δεν το γνωριζα αυτο, εαν εγινε ετσι ειναι απαραδεκτο. Πρεπει να ειμαστε ενωμενοι. Εγω δεν αντέδρασα οταν ηρθαν καθηγητες ξενων γλωσσων και μου πηραν τις ιστοριες γιατι ηξερα οτι το εχουν αναγκη για να συμπληρωσουν ωραριο. Άλλοι συναδελφοι φιλολογοι αντεδρασαν , ο καθενας κρινεται απο τις πραξεις του.
τι θα ήθελες να μάθεις gvassilis ;
δηλαδή για να έχουν δουλειά οι αναπληρωτές φιλόλογοι πρέπει να μείνουνε οι μόνιμοι στην παραμεθόριο;