0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάτι που δεν έχει και λογική άλλωστε.. Οι αναπληρωτές θα μειώνονται μόνο όταν κλείνουν σχολεία ή/και μειώνονται τα τμήματα (με αύξηση μαθητών ανά τάξη κλπ).
Θέλω τα κενά ανα ειδικότητα και ανα πυσδε:1 απο τον αλγόριθμο2 από τις εκτιμήσεις πυσδε3 από τον περιφερειακό διευθυντή
Σαφως και οταν η φωνη σου ειναι μικρη δεν ακουγεται,ποσο μαλλον οταν οι αιρετοι δεν ειναι αυτων των ειδικοτητων.Οταν δε,ειναι αυτων των ειδικοτητων,τοτε πεφτουν τα μεγαλα μεσα.Γινεται ο χαμος για να εξυπηρετηθουν αυτες οι ειδικοτητες...ΝΑΙ,τωρα το καταλαβα η χαζη..τοσα χρονια ζουσα στον κοσμο μου.Και μακαρι να γινοταν ετσι ωστε οντως να εξυοηρετηθουν,ομως οχι εις βαρος των αλλων.Διοτι αντι τελικα να παρουν παραπανω απο αυτους,απλα θα απρουν λιγοτερο απο τους αλλους,ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.Αμ troll μου,και εγω τωρα το κατακαβα,,τωρα τα διαπιστωνω ολα.Νομιζα και εγω οτι οι μεταθεσεις ειναι αδιαβλητη διαδικασια.Μεχρι περυσσσι ζουσα στον κοσμο μου γιατι δεν ειχα ασχοληθει με αυτα.Σημερα ομως τα ειδα ολα,με ολο αυτο το παρασκηνιο.
Μεταφερω συνομιλια που ειχε γνωστος με μελος του ΚΥΣΔΕ"στη αυριανη συνεδριαση θα πανε στην κατευθυνση του πρωτου σεναριου του 5% (350 - 400) με κενα οπως αυτα δινονται απο το myschool , με δικαιολογια οτι φοβουνται ( μην τυχον μετατεθει καποιος και δεν παρει οργανικη και ενδεχομενο ελεγχο του Ελεγκτη δημοσιας διοικησης". Η ανακοινωνση αναμενεται για την τεταρτηεπομενως, οι γνωστοι υπερμαχοι της διαφανειας και της νομιμοτητας μπορουν να χαιρονται. ολοι εξισωνονται προς τα κατω! Με τη λογικη τους επικροτουν την παρακαμψη των ΠΥΣΔΕ των οποιων οι εκτιμησεις πανε στο καλαθι των αχρηστων και οι αιρετοι σε ΠΥΣΔΕ και ΚΥΣΔΕ εχουν διακοσμοτικο ρολο (περα μονο απο αυτο του εξιλαστηριου θυματος για τους αδαεις). ΥΓ: Πληροφορηθηκα και εγω την παρασκευη τηλεφωνικα οτι παιρνω μεταθεση. Θεωρω πως με την επισημη ανακοινωση η μεταθεση μου θα εχει κοπει...Παρολα αυτα δεν μου φταιει ο Καρλαυτης, αλλα η τεχνοκρατικη λογικη και η "νομιμοτητα" τους!ΥΓ: υποχρεωτικες μεταθεσεις οσμιζομαι να ερχονται!!!
Οι δύο ανακοινώσεις του Κορδή, ενημερώνουν πλήρως. Αφήστε πλέον τις εικασίες και διαβάστε τις.
Όλοι θα τα θέλαμε, αλλά δεν υπάρχουν (τουλάχιστον για όλα τα ΠΥΣΔΕ). Το μόνο που ξέρουμε είναι όσα ισχυρίζεται ο αιρετός Κορδής. Όταν δηλαδή αν εφαρμοστούν οι εκτιμήσεις των ΠΥΣΔΕ (όπως ορίζει ο νόμος) θα ικανοποιηθεί το 17% των αιτήσεων μετάθεσης. Τα 1 και 3 δεν θα έπρεπε να μας ενδιαφέρουν, γιατί δεν καθορίζουν (σύμφωνα με το νόμο) αυτά τις μεταθέσεις.
Ευχαριστω που επιβεβαιωνεις τα λεγομενα μου λιγες σελιδες πριν.Κανεις δεν υποστηριζε το να μην αντιδρουμε σε τιποτα αλλα εγω τουλαχιστον ελεγα οτι κενα ΔΕΝ υπαρχουν οποτε στην παρουσα φαση καλυτερα να μην ταραζουμε τα νερα γιατι θα βρεθουμε σε χειροτερη θεση. Σημειωτεον δεν περιμενω μεταθεση διοτι πλεον ανηκω στην Πρωτοβαθμια.
Στις μεταθέσεις η μία ειδικότητα δεν επηρεάζει την άλλη.
Δεν θέλανε να δώσουνε πολλές μεταθέσεις σε ΠΕ02 03 04 και αυτό διότι θα έμεναν αρκετές κενές θέσεις στην επαρχία όπου πολλοί αναπληρωτές δεν πηγαίνουν. επιπλέον έχουν σταλεί στο υπουργείο προειδοποιήσεις από καθηγητές των παραπάνω ειδικοτήτων που είναι στη διάθεση στον νομό Αττικής ότι αν δοθούν μεταθέσεις στην Αττική και Θεσσαλονίκη χωρίς να υπάρχουν σίγουρες οργανικές για όλους τότε θα προσφύγουν στην δικαιοσύνη (κανείς δεν προσέφυγε εναντίον τους όταν μόλις πριν λίγα έτη μπήκαν στην αττική με λίγα μόρια όλοι αυτοί που τώρα απειλούν).Εφόσω όποιος βολεύεται μετά απειλεί για τους άλλους που θέλουν και αυτοί να έρθουν αττική με μετάθεση , το υπουργείο βολεύεται με το myschool . και αυτό θα γίνεται από δω και πέρα αν δεν γίνονται διορισμοί.Για τις άλλες ειδικότητες που χρόνια τώρα αντι για μετάθεση τρώνε μία μούντζα , αν πάνε με το myschool να τους το πούνε από τώρα ότι μια ζωή δεν θα πάνε στον τόπο τους.το μάθανε μέσω του κορδή οι μεγάλες και τρανές ειδικότητες και ζητήσανε και αυτοί μετάθεση με εκτίμηση πυσδε. πέσανε στη φάκα και τελείωσαν και όλους τους υπόλοιπους που χρόνια είναι στο περιθώριο.Αύριο δεν ξέρουμε τι θα επικρατήσει. Αυτό που φάνηκε είναι ότι το αλληλοφάγωμα και τα πολιτικά παιχνίδια γίνονται στις πλάτες όλων μας