0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οχι ρε γαμωτο...ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ;
Ναι..οι επαναστατες της μεγαλοκαστας και μεγαλοκλικας χτυπησαν,μπας και παρουν τιποτα.Μονο που αντι να παρουν κατι,αφαιρεσαν και απο τους αλλους αυτο που θα επαιρναν,οταν τοσα χρονια επαιρναν ελαχιστες μεταθεσεις.Και εις αλλα με υγεια.
Ας με συγχωρέσουν οι διαχειριστές αλλά τώρα θα τη πω τη κακία μου: όχι φίλε δεν τώρα δεν είναι μόνο σε αυτούς τώρα είναι και σε αυτούς όχι μόνο στους 02, 03, 04, 04.01 είναι και σε αυτούς τους 08, 10, 13 και δεν ξέρω ποιούς άλλους...Να μαστε καλά βρε πάντα τέτοια...
Ναι μωρέ, ενώ έπρεπε να κάνουν τα στραβά μάτια όπως έκανα τόσα χρόνια οι εκπαιδευτικοί με τους ευνοημένους (π.χ. απόσπαση ΚΥ και μόρια Αη Στράτη), αυτό δε λες?Γιατί δεν κάνετε τα στραβά ματιά ρε παιδιά, ώστε να ευνοηθούν οι μικροκάστες και μικροκλίκες?
Και στους 16... και γενικά σε όλα τα μονόωρα... είπαμε μήπως άνοιξε η τύχη μας φέτος (βλέποντας μηδενικές μεταθέσεις άλλες χρονιές), αλλά οι καλοί μας ''συνάδελφοι'' σκέφτονταν διαφορετικά...
Ναι τα στραβα ματια επρεπε να κανουν αφου θελουμε οι μεταθεσεις να λαμβανουν υποψη και τον παραγοντα ανθρωπο και οχι μονο τα νουμερα. Αποφασιστε επιτελους τι θελετε εδω μεσα
Και του χρόνου να υπάρχουν κενά ανά νομό, να εφαρμοσθούν και οι υποχρεωτικές μετακινήσεις από νομό σε νομό , όλα τα κενά με τον αλγόριθμο στην διαύγεια. Τι σοι τεχνοκράτες είμαστε; 100 μεταθέσεις τον χρόνο και όλα καλά
Αντί να τα βάζετε με το υπουργείο και την απαράδεκτη και αδιαφανή στάση του, τα βάζετε με τους "συναδέλφους" σας (κι εγώ σε εισαγωγικά, με την αντίθετη από σένα έννοια). Ντροπή. Για μια ακόμη φορά λυπάμαι για τον κλάδο μας. Και λίγα μας κάνουν.