0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το σενάριο των μηνύσεων είναι απολύτως βέβαιο.δεν θα πω ουτε την ειδικότητα ούτε το πυσδε αττικής στο οποίο ανήκουν αλλά αν χρειαστεί.....
δεν είπαν απλά ότι θα κάνουν μήνυση. προχώρησαν στο στάδιο προ της μήνυσης , προειδοποιώντας το υπουργείο παιδείας και τα μέλη του κυσδε
το θέμα δεν είναι τι κάνει ο Λοβέρδος...αυτός "καλά κάνει και κάνει ότι κάνει" το θέμα ήταν οι αντιδράσεις εσωτερικά του κλάδου...Τώρα πια όμως δεν νομίζω ότι έχει νόημα να λέμε τίποτα άλλο, ότι ήταν να κάνουμε το κάναμε: βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε μόνοι μας τα ματάκια μας" απλά ο Λοβέρδος και ο κάθε Λοβέρδος διευκολύνεται πολύ από τις δικές μας αντιδράσεις.
Ερώτηση (γιατί δεν το χωράει ο νους μου) και αν θες μου απαντάς: αυτοί στους οποίους αναφέρεσαι είπαν ότι θα κάνουν μήνυση σε ποιους και για ποιον λόγο; Δεν καταλαβαίνω (και το λίγο μυαλό που μου είχε απομείνει κάηκε αυτές τις μέρες....)
Πραγματικα,παρολο που δεν με αφορα,αλλα βαρεθηκα να βλεπω τετοια μηνματα,εσυ τι ζορυ τραβας ;;και δεν καταννοω δηλαδη με ποιο δικαιωμα στεινεις στον τοιχο καποιον ,επειδη απλως μας ενημερωσε.Μπορει να δουλευει στο υπουργειο,μπορει το οτιδηποτε να κανει,αυτο τον καθιστα τι ακριβως;Εδω δεν ειναι η δουλεια μας να κρινουμε τους αλλους ως ανθρωπους.Κρινουμε ιδεες ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ημαρτον δηλαδη.Ουτε οταν καποιος λεει κατι ,θα πρεπει να γραφει και την ιστορια της ζωης του για να μην νομισει το υποχθονιο μυαλο καποοιων οτι δεν ξερω και εγω τι ραδιουργιες κανουν.Οσο παει και σιχαινομαι ακομα περισσοτερο τον κλαδο μας.Ευτυχως δεν ειναι ολοι ετσι.