0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χιουμορακι κακης ποιοτητος η νομιζεις οτι με προσβαλλεις;
Ερώτηση (γιατί δεν το χωράει ο νους μου) και αν θες μου απαντάς: αυτοί στους οποίους αναφέρεσαι είπαν ότι θα κάνουν μήνυση σε ποιους και για ποιον λόγο; Δεν καταλαβαίνω (και το λίγο μυαλό που μου είχε απομείνει κάηκε αυτές τις μέρες....)
ΜΑΚΑΡΙ να γίνουν μηνυσεις να δουμε σε βαθος 10 -τιας ποοιος πήρε μεταθεση ΔΙΚΑΙΑ Γιατι τότε πολλοι θα πάνε σπιτια τους ΑΝΤΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕΓΩ πάντως ξέρω οτι τότε θα κλαίνε πολλοί.......( 2005 και μετά θα έχει πολύ κλάμα )η μόνη λυσηΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Αυτό με τις μηνύσεις το είχα ακούσει πέρυσι πρώτη φορά όταν και πήρα μετάθεση.Και μάλιστα επί λέξη το είπε σε μένα την ίδια συνάδελφος : ¨Δεν φταίτε εσείς οι 6-7 που ήρθατε με τα πολλά σας μόρια και μπήκατε από πάνω μας, αλλά κανονικά και εμείς που χάσαμε τη σειρά μας πρέπει να κάνουμε μηνύσεις αφού ήρθατε με μετάθεση χωρίς να υπάρχουν οργανικές" Τότε δεν έδωσα σημασία....Τώρα όμως βλέπω ότι τελικά είμαστε ανθρωποφάγος κλάδος....
Καθόλου χιουμοράκια συνάδελφε. Αλλά όταν δίνετε δήθεν πληροφορίες θα πρέπει να μιλάτε ανοιχτά. Όχι κάνουμε μια προσπάθεια να φορτώσουμε το σφαγιασμό των μεταθέσεων στους συναδέλφους και να βγάλουμε λάδι το υπουργείο και την Κυβέρνηση. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά όλοι εσείς που τα γράφετε αυτά, όλη μέρα είστε παρέα με τα μεη του ΚΥΣΔΕ και είστε μπροστά σε ότι συμβαίνει όλη μέρα και ταυτόχρονα μέσα στο φόρουμ και ενημερώνετε. Γιατί από χθες το μεσημέρι αυτό κατάλαβα.
Σε γνωστο πυσδε, νιωθω σ αυτο πηρες μεταθεση εκει παιζει τετοιο τρελο θρασος κ τσιφλικοκατασταση,εμας τους ''ξενους'' ουτε να μας φτυσουν, αν δεν τακτοποιηθουν ολοι οι δικοι μας λενε ουτε απ εξω δε θα περασει ψυχη...
την όλη ζημιά την έκανε ο Κορδής. ας ενημέρωνε μετά το πέρας των μεταθέσεων αφού ήξερε ότι το υπουργείο θα αντιδράσει με αυτό τον τρόπο. στην ουσία έβγαλε τον ευατό του ατσαλάκωτο και την πληρώνουν τώρα οι εκπαιδευτικοί.πάλεψε για το 17% και αν δεν σου βγαίνει βγες και κατηγγειλε ότι θες αφού γίνουν οι μεταθέσεις. όταν καταγγέλεις κάτι σκέφτεσαι όλα τα πιθανά ενδεχόμενα. τέτοιο στήσιμο πρώτη φορά βλέπω